Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Ορφέας

Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

0 ΣΧΟΛΙΑ
  • A-
  • A+

• Οι καναλάρχες θέλουν στο τσάμπα τις άδειες

Με προσφυγή στο ΣτΕ κινούνται κατά του ΕΣΡ για τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών. Θεωρούν τώρα λίγες τις επτά άδειες και ασύμφορη τιμή τα 35 εκατ. σε δόσεις. Ταυτόχρονα δυναμιτίζουν τις προσπάθειες για την επιβίωση του ασφαλιστικού φορέα των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

• Απειλές κατά των μελών της επιτροπής για την Υγεία

Την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας «απήγγειλε» κατά της εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει το αμαρτωλό παρελθόν του ΚΕΕΛΠΝΟ υπάλληλος του Κέντρου Λοιμώξεων, πιθανώς ελεγχόμενη από τη Δικαιοσύνη!

• Δίκη Χ.Α.: Συντριπτικά στοιχεία

Η υπεράσπιση της Χρυσής Αυγής δεν μπόρεσε να κλονίσει την τεκμηριωμένη μαρτυρία του δημοσιογράφου της «Εφ.Συν.» Δημήτρη Ψαρρά. 

 Παραιτήθηκε με αιχμές ο Διονύσης Τσακνής

Αποχώρησε από τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ, επιτιθέμενος στην ΠΟΣΠΕΡΤ, μιλώντας για επικράτηση του «πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού».

• ΚΑΣ για Ελληνικό: Σολωμόντεια λύση

Επικράτηση της λογικής και της νομιμότητας συνιστά η απόφαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό. Ικανοποιημένη η κυβέρνηση, που διαμηνύει στους επενδυτές πως δεν υπάρχει λόγος για καθυστερήσεις. Στάση αναμονής τηρεί η «Lamda», με στελέχη της να μιλούν για «κακή απόφαση».

• Ναυάγιο Αντικυθήρων: Νέα σημαντικά ευρήματα

Το εντυπωσιακό χάλκινο χέρι που βρέθηκε στον βυθό δημιουργεί προσδοκίες για τον εντοπισμό και άλλων αρχαιοτήτων. 

• ΙΝΕ ΓΣΕ: Σταθερά εύθραυστη...

Το συμπέρασμα λοιπόν της ενδιάμεσης έκθεσης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ είναι ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε σημείο καμπής καθώς δεύτερη φορά μετά το 2014 αναζητά διέξοδο από την ευπαθή σταθεροποίησή της στο χαμηλό επίπεδο δραστηριότητας.

 Πρόστιμα 18,8 εκατ. ευρώ σε έξι εταιρείες καλλυντικών

Βαρύτατα πρόστιμα που αθροιστικά φτάνουν τα 18,8 εκατομμύρια ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χονδρεμπόριο καλλυντικών υψηλής ποιότητας και τιμής. 

• Λουκέτο στην ιστορική εφημερίδα «Μακεδονία»

Το έντυπο που εκδόθηκε το 1911 από τον Κωνσταντίνο Βελλίδη βάζει οριστικά «λουκέτο», καθώς το ιδιοκτησιακό σχήμα αδυνατεί να επιλύσει τα προβλήματα που δημιούργησε και ρίχνει το μπαλάκι στους επί 15 μήνες απλήρωτους εργαζομένους.

 Στο «σκαμνί» Ιρλανδία και Λουξεμβούργο για Αpple και Αmazon

Οι Βρυξέλλες είχαν ζητήσει, μάταια όπως αποδείχτηκε, από τις δύο χώρες - φορολογικούς παραδείσους να ανακτήσουν η πρώτη από την Apple και η δεύτερη από την Amazon 13 δισ. ευρώ και 250 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

 

 

ΑΡΧΕΙΟ
Αντιπαραθέσεις ενός αιώνα (1920 – 2019)
Πρόσφατα, ο Βενιζέλος δήλωσε ότι «δεν έπρεπε να φύγει κανείς από το ΠΑΣΟΚ την παραμονή της μεγάλης μάχης του Ιανουαρίου 2015», φωτογραφίζοντας τον...
Αντιπαραθέσεις ενός αιώνα (1920 – 2019)