• Αθήνα
  Αίθριος καιρός
  27°C 25.3°C / 29.7°C
  0 BF
  55%
 • Θεσσαλονίκη
  Αίθριος καιρός
  26°C 23.5°C / 26.6°C
  2 BF
  61%
 • Πάτρα
  Αραιές νεφώσεις
  24°C 23.0°C / 24.4°C
  1 BF
  53%
 • Ιωάννινα
  Ελαφρές νεφώσεις
  19°C 18.9°C / 18.9°C
  1 BF
  68%
 • Αλεξανδρούπολη
  Ελαφρές νεφώσεις
  22°C 21.9°C / 21.9°C
  2 BF
  64%
 • Βέροια
  Αυξημένες νεφώσεις
  25°C 22.9°C / 25.0°C
  0 BF
  64%
 • Κοζάνη
  Σποραδικές νεφώσεις
  21°C 20.4°C / 21.4°C
  1 BF
  60%
 • Αγρίνιο
  Αραιές νεφώσεις
  27°C 26.8°C / 26.8°C
  0 BF
  29%
 • Ηράκλειο
  Αίθριος καιρός
  27°C 25.8°C / 30.4°C
  2 BF
  41%
 • Μυτιλήνη
  Αίθριος καιρός
  25°C 24.6°C / 24.9°C
  2 BF
  69%
 • Ερμούπολη
  Αίθριος καιρός
  25°C 24.8°C / 25.4°C
  1 BF
  65%
 • Σκόπελος
  Αυξημένες νεφώσεις
  24°C 23.7°C / 24.0°C
  2 BF
  83%
 • Κεφαλονιά
  Ελαφρές νεφώσεις
  24°C 23.9°C / 23.9°C
  2 BF
  64%
 • Λάρισα
  Σποραδικές νεφώσεις
  26°C 25.5°C / 26.2°C
  1 BF
  64%
 • Λαμία
  Σποραδικές νεφώσεις
  26°C 23.9°C / 27.3°C
  1 BF
  60%
 • Ρόδος
  Αίθριος καιρός
  24°C 24.3°C / 24.8°C
  3 BF
  66%
 • Χαλκίδα
  Αίθριος καιρός
  26°C 23.8°C / 27.5°C
  0 BF
  49%
 • Καβάλα
  Αίθριος καιρός
  24°C 23.3°C / 24.4°C
  1 BF
  62%
 • Κατερίνη
  Αραιές νεφώσεις
  24°C 23.6°C / 25.7°C
  1 BF
  77%
 • Καστοριά
  Αραιές νεφώσεις
  21°C 20.7°C / 20.7°C
  1 BF
  73%

Φωτογραφία Αρχείου

ACTION IMAGES

«Δεν θέλουμε να σας απαντήσουμε ποιος είναι ο μισθός του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου»

 • A-
 • A+

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου διορίστηκε ως Σύμβουλος Επικοινωνίας σε μία εταιρία του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα.

Αυτό σημαίνει πως ο πύρινος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου που έδωσε αγώνα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα πληρώνεται με δημόσιο χρήμα.

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου που ήταν παθιασμένος εναντίον των μετακλητών υπαλλήλων, διορίστηκε Σύμβουλος Επικοινωνίας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ (Κτιριακές Υποδομές) Αθανάσιο Γιάνναρη.

O Μπάμπης Παπαπαναγιώτου που άκουγε τη λέξη «μετακλητός» και δε σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Ενδεικτικά από το Twitter, επί λέξει, μερικές δικές του φράσεις:

 • «Ένιοι μετακλητοί επιμένουν να περιφέρουν και να επιδεικνύουν το χαμηλό IQ τους».
 • «Έναν ΕΝΦΙΑ τον «έφαγαν» οι μετακλητοί. Δυο δις αυξήθηκε η μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου από το 2015 έως σήμερα».
 • «Ζει κανένας καλύτερα σήμερα, απ ότι το 2014; Προφανώς. 100.000 διορισμένοι, καμιά 70αρια σύζυγοι, μια Δοικητική Υπάλληλος του ΕΜΠ που έγινε καθηγήτρια Παν/μιου, έμποροι του μεταναστευτικού, 3000 μετακλητοί και ο Καρανίκας».

Επικοινωνήσαμε με τις Δημόσιες Σχέσεις της ΚΤΥΠ ΑΕ (Κτιριακές Υποδομές) και τους θέσαμε τρία απλά ερωτήματα. Τα δύο πρώτα έχουν να κάνουν με τον αν υπήρχε και από πριν η συγκεκριμένη θέση του Σύμβουλου Επικοινωνίας και τι ανάγκη έχει ο κύριος Αθανάσιος Γιάνναρης από τις συμβουλές του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Η απάντηση ήταν πως «είναι στην απόλυτη ευχέρεια του Διευθύνοντος Συμβούλου να κρίνει ποιες είναι οι ανάγκες της εταιρίας και αναλόγως να προσλάβει κόσμο». Τίποτε άλλο.

Η τρίτη ερώτηση είχε να κάνει με το μισθό του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Από την ΚΤΥΠ ΑΕ μας είπαν πως «δεν υποχρεούνται να αναρτήσουν το ποσό στη Διαύγεια». Οπότε τους ζητήσαμε επισήμως να μας πουν το μισθό του Μπάμπη μια και, διάολε, μιλάμε για δημόσιο χρήμα. «Δεν θέλουμε να σας απαντήσουμε ποιος είναι ο μισθός του κ. Παπαπαναγιώτου», η μη απάντησή τους.

Για τις συμβουλές που θα δίνει ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, δε χρειάζεται να το ψάξουμε παραπάνω, καταλαβαίνουμε άλλωστε όλοι μας για το τι είδους και τι επιπέδου θα είναι... Για το μισθό του όμως να είναι σίγουροι πως θα το μάθουμε πολύ γρήγορα.

Οι δημόσιοι λειτουργοί, όπως ο κ. Γιάνναρης της ΚΤΥΠ ΑΕ, θα έπρεπε να νιώθουν την ανάγκη, να διαθέτουν την ευθιξία θα έλεγα, να ενημερώνουν τον κόσμο όταν η συζήτηση αφορά δημόσιο χρήμα. Κάτι που ισχύει πολύ περισσότερο για τους δημοσιογράφους που πληρώνονται με αυτό.

Επικοινωνία του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου με την «Εφ.Συν.»

O Μπάμπης Παπαναγιώτου επικοινώνησε με την «Εφ.Συν.» και μας διευκρινίζει πως δεν είναι μετακλητός υπάλληλος και ο μισθός του είναι όσο προβλέπει η σύμβαση που υπέγραψε με την ΚΤΥΠ ΑΕ. Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι είναι μετακλητός υπάλληλος, την απέχθειά του προς τους μετακλητούς υπαλλήλους στηλιτεύσαμε. Υποθέτουμε πως θα είναι ενάντια και στους μετακλητούς αυτής της κυβέρνησης. Όσο για το μισθό του, αυτό ακριβώς ρωτάμε: τι προβλέπει η συγκεκριμένη σύμβαση της ΕΣΗΕΑ; Επαναλαμβάνουμε, μιλάμε για δημόσιο χρήμα, για μία εταιρία του ευρύτερου δημοσίου τομέα και όχι για μία ιδιωτική.

 

Ακολουθήστε μας στο Google news
ΑΠΟΨΕΙΣ
«Παρακολουθώ τας εκπομπάς σας όχι διότι έχουν αξίαν, αλλά διότι έχετε ωραίαν εμφάνισιν»
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απέστειλε εξώδικο στη δημοσιογράφο Νατάσα Γιάμαλη ζητώντας της να σταματήσει να τον παρακολουθεί στην τηλεόραση και, αν τολμά, να τον καλέσει στην εκπομπή της προκειμένου να συζητήσουν...
«Παρακολουθώ τας εκπομπάς σας όχι διότι έχουν αξίαν, αλλά διότι έχετε ωραίαν εμφάνισιν»
ΑΠΟΨΕΙΣ
Μαθήματα μισής αλήθειας από τον Πρετεντέρη
Το έλεγα σε μεγαλύτερους σε ηλικία συναδέλφους στην εφημερίδα: πάντοτε έτσι ήταν ο Γιάννης Πρετεντέρης; Πάντοτε τέτοια έγραφε; Μισές αλήθειες ώστε να στήνει την εικόνα που θέλει;
Μαθήματα μισής αλήθειας από τον Πρετεντέρη
ΑΠΟΨΕΙΣ
Δημοσιογράφοι στην υπηρεσία υπουργών
Το πρωτοσέλιδο της «Καθημερινής» σήμερα είναι αποκαλυπτικό. Η Καθημερινή βέβαια εστιάζει στο «ψαλίδι» στον αριθμό των μετακλητών, αλλά η λεπτομέρεια βρίσκεται στους δύο δημοσιογράφους ανά υπουργό.
Δημοσιογράφοι στην υπηρεσία υπουργών
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ
Πότε είναι είδηση ο γιος του Μητσοτάκη;
Θύμωσαν κάποιοι δημοσιογράφοι και κάποια ΜΜΕ με την αποκάλυψη που έκανε το Documento για τον υιό Μητσοτάκη και τη θέση του μετακλητού που διορίστηκε δίπλα στον Ισπανό ευρωβουλευτή.
Πότε είναι είδηση ο γιος του Μητσοτάκη;

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας