Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι και δήμαρχοι πέριξ του εργοταξίου στο Ελληνικό. Ανάμεσα στις άλλες οχλήσεις και παραβιάσεις, η σκόνη. Η παραλιακή λεωφόρος περιβάλλεται από λόφους χώμα, φορτηγά πηγαινοέρχονται και μεταφέρουν τόσο στην καρότσα αλλά και με τις ρόδες σκόνη. Οι δικυκλιστές αλλάζουν χρώμα. Τα αυτοκίνητα κλείνουν τα τζάμια μέρα-νύχτα.
Οι τουρίστες απορούν, οι κάτοικοι υποφέρουν. Τους εργαζόμενους ποιος τους υπολογίζει... Ποιος θα φροντίσει για διαβροχή, πλύσιμο τροχών πριν από την έξοδο από το εργοτάξιο, κάλυψη δανειοθαλάμων, πλύσιμο δρόμων; Οι γεωτρήσεις για τα ολυμπιακά έργα έδιναν νερό. Τι προβλέπουν οι περιβαλλοντικοί όροι λειτουργίας του εργοταξίου;
Υπάρχει αρμόδιο υπουργείο, αρμόδια περιφέρεια; Το υπουργείο Οικονομίας και το Τουρισμού γνωρίζουν την έννοια δυσφήμηση τουριστικού προϊόντος, της παραλίας Αττικής; Αβάντι για βιώσιμη επιτελική ανάπτυξη!
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας