Κάπου κάτι έχει μπλεχτεί στην επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης στα θέματα της Ε.Ε.
Η συμφωνία που λέει ότι θα υπογράψει με την Τουρκία για το μεταναστευτικό, είναι ελληνοτουρκική ή ευρωτουρκική; Αν είναι ευρωτουρκική, ας μη βιάζεται τόσο πολύ το Μαξίμου και από την άλλη να επισπεύδει τις εργασίες για τον φράχτη του Εβρου. Και τα δύο συνάμα δεν βγάζουν νόημα. Μπορεί να περιμένει το σχετικό πρωτόκολλο από τις Βρυξέλλες και πάνω σε αυτό να πράξει μετά ό,τι χρειάζεται.
Εάν όμως δεν έχει ολοκληρωθεί η ευρωτουρκική συμφωνία και στήνεται ελληνοτουρκική συμφωνία, ένα πρώτο ερώτημα είναι τι ακριβώς επιδιώκει η Αθήνα; Να καταστήσει την Τουρκία καλή στην Ε.Ε.; Δεν φτάνει το θεώρημα φύλαξης των συνόρων της Ε.Ε., τώρα θα έχουμε και διαφημιστικές αναθέσεις από την Αγκυρα;
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας