Στην Ελευσίνα, σήμερα στις 17.00, θα τελεστεί η κηδεία του πρώην αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής -επί διοίκησης Ρένας Δούρου- Γιάννη Βασιλείου. Υπήρξε ένας αυτοδιοικητικός που ξεχώριζε για το ήθος και τη σεμνότητά του.
«Ο σύντροφός μας υπήρξε επί δεκαετίες στρατευμένος στον χώρο της Αριστεράς και στα ιδανικά της, παλεύοντας για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία, για την κοινωνική αλληλεγγύη, την ισότητα και την κοινωνική απελευθέρωση», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή της η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, ενώ συλλυπητήριο μήνυμα για τον «σεμνό και εργατικό αγωνιστή της Αριστεράς» εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Λόγω της κηδείας του Γιάννη Βασιλείου, το προγραμματισμένο για σήμερα περιφερειακό συμβούλιο Αττικής αναβάλλεται για αύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου.