Με την κακοκαιρία προ των πυλών και τις τιμές ενέργειας απογειωμένες, ο αρμόδιος υπουργός Κ. Σκρέκας προτίμησε, για μία ακόμη φορά, αντί συνέντευξης Τύπου με τους διαπιστευμένους συντάκτες, να απευθυνθεί στο κοινό μέσω φιλικού ραδιοφωνικού μέσου.
Βγήκε, λοιπόν, στο «talk show» όπου όλα ανακατεύονται γλυκά και ανώδυνα, είπε όσα είπε, αλλά στη συνέχεια έστειλε και δελτίο Τύπου, με τίτλο: «Ιδιες ή και χαμηλότερες οι τιμές ενέργειας τον Φεβρουάριο, σε σχέση με τον Ιανουάριο».
Ισως να ήθελε έτσι να διαψεύσει τα δημοσιεύματα της «Εφ.Συν.», την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη... Ελα όμως που η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) δημοσίευσε χθες τους καταλόγους, βάσει των οποίων ανάμεσα σε 50 διαφορετικά τιμολόγια ηλεκτρισμού, τα 45 σημειώνουν αυξήσεις σε επίπεδο έως υπερδιπλάσιο.
Τέτοιες είναι οι «συγκρίσεις» που επιθυμεί διακαώς η κυβέρνηση;
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας