• Αθήνα
    Ελαφρές νεφώσεις
    17°C 15.3°C / 17.4°C
    3 BF
    64%
  • Θεσσαλονίκη
    Αίθριος καιρός
    14°C 11.6°C / 15.7°C
    2 BF
    68%
  • Πάτρα
    Αυξημένες νεφώσεις
    15°C 14.9°C / 15.5°C
    3 BF
    77%
  • Ιωάννινα
    Αυξημένες νεφώσεις
    12°C 11.6°C / 11.9°C
    3 BF
    71%
  • Αλεξανδρούπολη
    Ελαφρές νεφώσεις
    12°C 11.9°C / 11.9°C
    0 BF
    76%
  • Βέροια
    Αυξημένες νεφώσεις
    14°C 13.2°C / 14.3°C
    1 BF
    61%
  • Κοζάνη
    Αυξημένες νεφώσεις
    10°C 10.4°C / 10.6°C
    1 BF
    43%
  • Αγρίνιο
    Αυξημένες νεφώσεις
    14°C 14.1°C / 14.1°C
    1 BF
    97%
  • Ηράκλειο
    Ελαφρές νεφώσεις
    13°C 12.8°C / 15.4°C
    3 BF
    84%
  • Μυτιλήνη
    Ελαφρές νεφώσεις
    16°C 14.6°C / 15.9°C
    2 BF
    72%
  • Ερμούπολη
    Αίθριος καιρός
    15°C 15.4°C / 15.8°C
    3 BF
    72%
  • Σκόπελος
    Αραιές νεφώσεις
    15°C 15.2°C / 15.2°C
    4 BF
    74%
  • Κεφαλονιά
    Σποραδικές νεφώσεις
    15°C 14.9°C / 14.9°C
    2 BF
    88%
  • Λάρισα
    Ελαφρές νεφώσεις
    19°C 18.9°C / 18.9°C
    3 BF
    39%
  • Λαμία
    Αραιές νεφώσεις
    12°C 12.5°C / 12.5°C
    2 BF
    71%
  • Ρόδος
    Ελαφρές νεφώσεις
    13°C 13.2°C / 13.8°C
    1 BF
    62%
  • Χαλκίδα
    Ελαφρές νεφώσεις
    17°C 15.6°C / 17.7°C
    2 BF
    47%
  • Καβάλα
    Ελαφρές νεφώσεις
    14°C 11.3°C / 13.8°C
    3 BF
    70%
  • Κατερίνη
    Αυξημένες νεφώσεις
    15°C 11.7°C / 15.0°C
    1 BF
    68%
  • Καστοριά
    Αυξημένες νεφώσεις
    11°C 10.6°C / 10.6°C
    2 BF
    66%
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Βαξεβάνης... on fire

  • A-
  • A+

Σε δύσκολη θέση έχει περιέλθει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος από τις αποκαλύψεις, όχι για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν σε έλεγχο ατόμων μεταξύ των οποίων και συγγενικό του πρόσωπο, αλλά για την εξαφάνιση της δικογραφίας.

Την αρχή έκανε το Documento με τον εκδότη της εφημερίδας να λοιδορείται από τον υπουργό και να προαναγγέλλει μάλιστα και προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Τη σκυτάλη πήρε το MEGA που χθες επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της εβδομαδιαίας εφημερίδας και έφερε στο φως της δημοσιότητας και φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κ. Θεοδωρικάκος, δεν θέλησε να σχολιάσει το ρεπορτάζ του «μεγάλου καναλιού» όπως είχε κάνει με το Documento.

Το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή για τον Κώστα Βαξεβάνη να κάνει ένα φαρμακερό tweet με αποδέκτη τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο εκδότης του Documento περίμενε στη «γωνία» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. και δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει σκωπτικά.

Ακολουθήστε μας στο Google news
Google News
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Η ομάδα… «μπάζει νερά»
Ισχυροί τριγμοί στην κυβέρνηση από την τραγωδία στα Τέμπη με τον Άδ. Γεωργιάδη να «καρφώνει» ευθέως δημοφιλείς υπουργούς που κρύφτηκαν και δεν εμφανίστηκαν για να υπερασπιστούν το κυβερνητικό έργο και το...
Η ομάδα… «μπάζει νερά»
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αστυνομικοί οι συντάκτες
Διαστρέβλωση πραγματικότητας, μπόλικη προπαγάνδα και δημιουργική χρήση της στατιστικής στο «ενημερωτικό σημείωμα» για να κρυφτεί η υπόθεση των σχέσεων της Greek Mafia με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.
Αστυνομικοί οι συντάκτες
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Το ΠΑΣΟΚ και οι... τρίτες κάλπες
Σενάρια επί σεναρίων στην Πειραιώς που βλέπουν να μην «βγαίνουν τα κουκιά» για τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις πρώτες εκλογές και στέλνουν μηνύματα στην Χαριλάου Τρικούπη αναζητώντας σανίδα... συνεργασίας.
Το ΠΑΣΟΚ και οι... τρίτες κάλπες
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Προσλάβετε κι άλλους αστυνομικούς, τους έχουμε ανάγκη
Άλλο ένα προεκλογικό επικοινωνιακό σόου από τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ έξω από το «αμαρτωλό» ΑΤ Ομονοίας. Φανταστείτε τον Πλεύρη να ανακοινώνει προσλήψεις γιατρών έξω από τον Ευαγγελισμό.
Προσλάβετε κι άλλους αστυνομικούς, τους έχουμε ανάγκη

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας