Σημείωση συντάκτη: αν και προσπαθήσαμε, ώστε να διανθιστεί η εικονογράφηση (ένας Μητσοτάρχας πάντα δίνει άλλον αέρα!), δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε ούτε μία πόζα του πρωθυπουργού αυτές τις ημέρες.
Στασίδι πιάσαμε στο Da Capo, μπας και πάει, όπως πήγε πέρυσι στα χιόνια για να πιει το καφεδάκι του (φανερά ταραγμένος, όπως φαίνονταν στις selfie τότε, παρά το χαμόγελο που τόσο έχουμε αγαπήσει και που δεν έλεγε να φύγει από τα αφράτα, αφράτα χείλη του), αλλά πιάστηκε ο απαυτός μας από το κρύο και δεν μπορέσαμε να μείνουμε πολύ. Εξάλλου, όπως γνωστοποίησαν ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα κανάλια, ο πρωθυπουργός ήταν διαρκώς σε συσκέψεις. Πολυ αποτελεσματικές συσκέψεις, όπως ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ είδαμε.
Αφού λοιπόν δεν πετύχαμε φωτογραφικά τον πρωθυπουργό και τους επιτελάρχες του (μόνο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο είδαμε να κατηγορεί τους πολίτες και την βουλευτίνα ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, να λέει: «τώρα, ΤΩΡΑ που είναι εγκλωβισμένοι να τους βάλετε διπλό και τριπλό πρόστιμο που δεν είχαν αλυσίδες!»), θα κάνουμε χρήση του πλέον πολυφωτογραφημένου ανθρώπου αυτών των ημερών. Ποιος χιονάνθρωπος και ποιος εγκλωβισμένος άνθρωπος: ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ! Αυτός φωτογραφίστηκε περισσότερο απ' όλους. Τόσο, που προτείνουμε να λάβει τουλάχιστον έξτρα υπερωρίες ο φωτογράφος του, καθώς ήταν ίσως ο ΜΟΝΟΣ άνθρωπος που δούλεψε ΤΟΣΟ πολύ αυτές τις μέρες!
Εδώ ο Πατούλης - Εκεί ο Πατούλης - Παντού Πατούλης! Σκέψεις και ημέρες ενός Περιφερειάρχη
Οταν ο πρωθυπουργός τα έλεγε, κάποιοι ακούγανε. Και αναλόγως ψήφισαν. Το τι ψήφισαν, το ζούμε. Το τι είπε τότε (2017), το ζούμε. Το τι ήθελε να κάνει (που δεν «το 'χε σκεφτεί ακόμα») το ζούμε. Οσοι ζούμε ακόμα. Καλά στερνά βρε!
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας