Εφυγε απροσδόκητα από κοντά μας. Ενα νέο παιδί, φοιτητής, υπέρμαχος των δικαιωμάτων της LGBT+ κοινότητας, των μεταναστών κ.λπ. Ο Ρωμανός δεν είναι πια εδώ, μαζί μας. Χθες, έγινε η κηδεία του.
Ο πατέρας του, ο γνωστός δημοσιογράφος, που έχει δώσει αγώνες (και για την Αριστερά) στα ερτζιανά (και τους έχει πληρώσει) Γιώργος Παπαζαχαρίου και η οικογένειά του παρακαλούν όποιος και όποια θέλει να κάνει μια δωρεά σε ένα από τα κάτωθι: Aegean Boat Report (MKO για τους πρόσφυγες: IBAN NO8015061628980, A/C for international payments: NO80 1506 1628 980) και Colour Youth, Κοινότητα Lgbtq Νέων Αθήνας (IBAN: GR60 0172 0490 0050 4908 6080 912). Ολες μας οι σκέψεις στον Γιώργο, τον Αντώνη, την Αννα και σε όλη την οικογένεια του υπέροχου Ρωμανού.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας