Μετά τα Φώτα, θα σας αλλάξουμε τα φώτα στις ανατιμήσεις. Αυτό το μήνυμα στέλνουν στην αγορά, με διοχετευμένες διαρροές με τη μορφή ανυπόγραφων δημοσιευμάτων, οι μεγάλοι παίκτες του οργανωμένου λιανεμπορίου, προϊδεάζοντας για τσουχτερές αυξήσεις σε βασικά είδη.
Η τελευταία είδηση ήταν το «τελεσίγραφο Σκλαβενίτη σε Μαξίμου: 40% αύξηση στα μακαρόνια», που, μολονότι διαψεύσθηκε, εξακολουθεί να αναπαράγεται, παράλληλα με φημολογία για ελλείψεις στα ράφια.
Μπορεί κανείς να μην παίρνει επίσημα την ευθύνη να ανακοινώσει αυξήσεις, όμως ανεπίσημα διαμορφώνεται κλίμα πανικού. Η κυβέρνηση, πάλι, διακοπάρει.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας