Δεν τοποθετήθηκε τυχαία υπουργός Υγείας ένα άτομο που ήθελε νεκρούς μετανάστες στα σύνορα. ΝΕΚΡΟΥΣ ήθελε. Μην το περνάτε στο έτσι αυτό. ΝΕΚΡΟΥΣ. Και να τα αποτελέσματα.
Κάθε μέρα έχουμε γύρω στους 100 νεκρούς -τους περισσότερους στην Ευρώπη- και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί. Δεν γίνεται καμιά προσπάθεια ενίσχυσης του ΕΣΥ. Δεν πυκνώνουν τα δρομολόγια των ΜΜΜ. Δεν μειώνονται οι μαθητές ανά τάξη. Κανένας έλεγχος στις εκκλησίες. Δεν παίρνονται μέτρα στους μαζικούς χώρους εργασίας.
Αντίθετα, ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι είτε εντός είτε εκτός ΜΕΘ τα ίδια αποτελέσματα έχουμε, έστω και αν οι δικοί του επιστήμονες του είπαν τα αντίθετα. Σαν να αρέσει αυτή η κατάσταση στους κυβερνώντες. Εχει «χορτάσει» από νεκρούς η χώρα και ούτε καν ο αντίστοιχος υπουργός παραιτείται. Δεν έχουμε υπουργό Υγείας (ζωής). Εχουμε υπουργό νεκρών, όπως το είχε οραματιστεί. Πού στο διάολο θα πάει αυτή η κατάσταση;
ΥΓ.: Ο Τσιόδρας γιατί δεν παραιτείται; Αφού, όπως φαίνεται, είναι για τη βιτρίνα και μόνο.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας