Και τι κοστίζει να υποσχεθείς ότι αν οι ρυθμοί ανάπτυξης του ΑΕΠ είναι υψηλοί, ίσως υπάρξει αύξηση του κατώτατου μισθού μέσα στο 2022; Απολύτως τίποτα.
Αντιθέτως, ίσως και να εξασφαλίσεις κάτι από τις εντυπώσεις που «κέρδισε» ο υπουργός Οικονομικών, παίρνοντας πάνω του την εξειδίκευση των πρωθυπουργικών εξαγγελιών στη ΔΕΘ. Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε και ο Κωστής Χατζηδάκης, που φρόντισε να βγει από την αφάνεια των τελευταίων ημερών δίνοντας μαζί με τη φωτογραφία του και τροφή σε πρωτοσέλιδα για... πιθανή αύξηση του κατώτατου μισθού.
Θα ’λεγε κανείς ότι αυτός ήταν και ο λόγος που οργάνωσε την τελευταία συνέντευξη Τύπου. Είπαμε, έχουμε μπει σε μακρά προεκλογική περίοδο και ο διαγκωνισμός των κομματικών και κυβερνητικών στελεχών έχει ανεβάσει ταχύτητες.
Και καλά οι πολιτικοί. Ημείς οι δημοσιογράφοι γιατί τσιμπάμε;
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας