Ο πελαργός δεν φέρνει μόνο τα μωρά, όπως λένε τα παραμύθια. Ο πελαργός φαίνεται ότι έφερε και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και τον ακούμπησε στα σκαλάκια της Αγίου Κωνσταντίνου.
Πώς είναι δυνατόν η υπουργός Πολιτισμού να διόρισε σε μια τόσο σημαντική θέση κάποιον τον οποίο δεν ήξερε; Και αν δεν τον ήξερε προσωπικά, ποιοι τον ήξεραν και της έδωσαν συστάσεις;
Η απουσία δημοκρατίας είναι η κύρια αιτία της σημερινής κατάστασης που, μεταξύ άλλων, δείχνει ότι ο άνθρωπος έχει να διαβεί πολύ δρόμο για να περάσει από το «βασίλειο της ανάγκης» στο «βασίλειο της ελευθερίας».
Και μέχρι τότε, η κυβέρνηση θα μας λέει ότι τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας