Εντάξει, ας περιμένουμε να το δούμε στην πράξη το ανεφάρμοστο που θα προκύψει με την υποχρεωτική χρήση μάσκας από το νηπιαγωγείο, δηλαδή και για τα προνήπια, άρα για παιδάκια από 4 ετών. Και το επιχείρημα ότι θα το κάνουν και στο εξωτερικό δεν φτάνει, καθώς εδώ υπάρχουν τάξεις με 25 παιδιά και δίχως βοηθητικό προσωπικό.
Το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι το πώς τα νηπιαγωγάκια που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το σχολικό περιβάλλον θα καταφέρουν να προσαρμοστούν σε αυτό όταν δεν θα βλέπουν ποτέ το πρόσωπο του παιδαγωγού, ούτε καν των συμμαθητών τους.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας