Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. διαφημιστής του Μαρινάκη

EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. διαφημιστής του Μαρινάκη

  • A-
  • A+

Το Σάββατο τα στελέχη και οι ψηφοφόροι του Κινήματος Αλλαγής καλούνται να αγοράσουν ΤΑ ΝΕΑ. Το SMS που εστάλη μαζικά από το ΚΙΝ.ΑΛΛ. προς στελέχη και φίλους ήταν ξεκάθαρο: «Αύριο με τα "Νέα Σαββατοκύριακο" κυκλοφορεί βιβλίο αφιερωμένο στον Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι μια ιστορική έκδοση 300 σελίδων για τη ζωή και το έργο του».

Ομολογουμένως είναι η πρώτη φορά που το ΚΙΝ.ΑΛΛ. προχωρά σε μια τέτοια κίνηση, να «διαφημίζει» δηλαδή ένα μέσο, η γραμμή του οποίου είναι απόλυτα ταυτισμένη με τη Ν.Δ.

Άλλοι καιροί, άλλα ήθη θα έλεγε κανείς, πόσο μάλλον από τη στιγμή που και άλλα μέσα προχώρησαν σε αφιερώματα στον Ανδρέα Παπανδρέου -η «Εφ.Συν.» ανάμεσά τους- ωστόσο δεν υπήρξε ανάλογη κίνηση, τότε, από την Χαριλάου Τρικούπη. 

Είναι προφανές ότι η Φώφη Γεννηματά έχει διαλέξει το δρόμο της. Εκτός από ακολούθημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, πλέον γίνεται ουρά και του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Μέχρι τα Χριστούγεννα
Σε δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν την Εύα Καϊλή να έχει απορρίψει την πρόταση να είναι υποψήφια για τον δήμο Θεσσαλονίκης...
Μέχρι τα Χριστούγεννα
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Τα γλυκά της «Αλλαγής»
Τα 37 χρόνια από το θρίαμβο του ΠΑΣΟΚ στις 18 Οκτωβρίου του 1981 θυμήθηκαν στη Χαριλάου Τρικούπη, κερνώντας γλυκά τους πολιτικούς συντάκτες.
Τα γλυκά της «Αλλαγής»
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Καημένη παιδεία
Η «Δημοκρατία» και το «Πρώτο Θέμα» διαμαρτύρονται επειδή άκουσον άκουσον το Υπουργείο Παιδείας και ο υπουργός Κ. Γαβρόγλου αναζητούν νέους σύγχρονους...
Καημένη παιδεία
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Τα ξένα ΜΜΕ τρέχουν για τον Βαρουφάκη, τα εδώ για τον Τατσόπουλο
Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βαρουφάκη «Η αρπαγή της Ευρώπης», που σαρώνει παντού όπου έχει κυκλοφορήσει, δεν ήταν ούτε ένα κανάλι. Η αίθουσα...
Τα ξένα ΜΜΕ τρέχουν για τον Βαρουφάκη, τα εδώ για τον Τατσόπουλο