Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ευσεβείς πόθοι

Mykhailo Markiv, Presidential Press Service via AP, Pool

Ευσεβείς πόθοι

  • A-
  • A+

Στο Σύνταγμά της ενέγραψε χθες, γενικά και αόριστα, η Ουκρανία τον «στρατηγικό προσανατολισμό της προς την πλήρη ένταξη σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ».

Το Κοινοβούλιο ενέκρινε σε τρίτη ανάγνωση το σχετικό νομοσχέδιο, το οποίο υπέβαλε ο πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο, όλως... τυχαίως σχεδόν δύο μήνες πριν από τις αμφίρροπες προεδρικές εκλογές στη χώρα.

Σύμφωνα με αναλυτές στο Κίεβο, στόχος είναι η διασφάλιση της φιλοδυτικής γεωπολιτικής κατεύθυνσης της Ουκρανίας, σε περίπτωση νίκης κάποιου φιλορώσου υποψηφίου.

Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για ακόμη ένα επικοινωνιακό τέχνασμα του προέδρου, που στις τελευταίες δημοσκοπήσεις έρχεται τρίτος.

 

 

 

 

Νικήτας Κανάκης
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Ανέκδοτα
Ο Νικήτας Κανάκης ήταν ανάμεσα στους πολίτες που εμφανίστηκαν στο γνωστό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για το δάνειο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.
Ανέκδοτα
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Ήρθε το ΝΙΝΙ;
Με ένα χιουμοριστικό βίντεο ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας, Νίκος Νικολόπουλος, καλεί τον κόσμο να παραστεί στην κοπή της...
Ήρθε το ΝΙΝΙ;
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Α-φιλόζωοι
Αν κάτι θα μείνει στην Ιστορία ως μελανό σημείο από αυτήν την αναθεώρηση του Συντάγματος, αυτό θα είναι σίγουρα η άρνηση της πλειοψηφίας των...
Α-φιλόζωοι
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Οι... ανάποδοι
«Η πόλη ανάποδα» είναι το όνομα ενός νέου αριστερού ριζοσπαστικού σχήματος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το σχήμα δεν θα...
Οι... ανάποδοι