«Παρ' όλες τις επικρίσεις που ακούγονται ότι ο δήμαρχος δεν κάνει τίποτα, ότι είναι άχρηστος και είναι “μόνο επικοινωνία”, εγώ σας διαβεβαιώνω ότι μέχρι τα 100 θα είμαι δήμαρχος. Μπορεί να βγάλει μια απόφαση ο Σκουρλέτης ότι παρατείνεται η θητεία του Μπουτάρη για άλλα 50 χρόνια».
Αυτά είπε χθες, κάνοντας για άλλη μια φορά χιούμορ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για να πικάρει τους αντιπάλους του. Υποθέτω ότι αν στο χιούμορ ανταποκρινόταν ο κ. Σκουρλέτης και «δεχόταν» την πρόταση, θα τον κατηγορούσαν ότι μετατρέπει τη χώρα τουλάχιστον σε… Βενεζουέλα, αλλά θα άξιζε το ρίσκο, αφού θα ήταν μια ριζική λύση συνολικά στο θέμα των παρατασιούχων, διότι ποιος μπορεί να φανταστεί χρόνια απλήρωτο τον κ. Μπουτάρη εξαιτίας ερμηνείας του Συντάγματος από τα κλιμάκια ή την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου;
Οσο για πιθανές αντιρρήσεις των θεσμών, ούτε λόγος.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας