Την κλήση του επικεφαλής της ΑΑΔΕ αποφάσισε χθες η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου να ενημερώσει για τα θέματα του λαθρεμπορίου καυσίμων και της φοροδιαφυγής, την ώρα που οι τιμές στις αντλίες έχουν πάρει φωτιά.
Είχε προηγηθεί σχετική πρόταση του Γιώργου Κατρούγκαλου (ΣΥΡΙΖΑ), με την οποία συμφώνησαν τόσο ο πρόεδρος της επιτροπής Θανάσης Μπούρας (Ν.Δ.), όσο και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Στη χθεσινή συνεδρίαση εγκρίθηκε ο διορισμός πέντε μελών στο Συμβούλιο Διοίκησης της ΑΑΔΕ: Αιμίλιος Γαλαριώτης, Κωνσταντίνος Ελευθερίου, Ελευθέριος Κρητικός, Χρήστος Κωτσόγιαννης και Νικόλαος Μυλωνάς.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας