Δεκτό έγινε το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για συζήτηση στη Βουλή σχετικά με το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης κυβέρνησης και δανειστών για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης αλλά και το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης για τη μεταμνημονιακή εποχή.
Όπως αποφασίστηκε στις 22 ή 23 Μαϊου θα διεξαχθεί προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων.
Το θέμα τέθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, τη Δευτέρα και πλέον απομένει να αποφασιστεί αν η συζήτηση θα γίνει στις 22 ή στις 23 Μαΐου.
Να θυμίσουμε πως στην επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι είναι αδύναμη να βγάλει τη χώρα από την κρίση και ζητούσε προσφυγή στις κάλπες.
Επίσης, στη Διάσκεψη των Προέδρων αποφασίστηκε για τις 18 Μαϊου η συζήτηση -στην Ολομέλεια- του πορίσματος της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την υπόθεση «Novartis».
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας