Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ένωση Κεντρώων: Αποχώρηση με «βολές»

facebook

Ένωση Κεντρώων: Αποχώρηση με «βολές»

0 ΣΧΟΛΙΑ
  • A-
  • A+

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, με επιστολή του κάνει γνωστή την αποχώρησή του από το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων καταγγέλλοντας «παλαιοκομματικές νοοτροπίες».

Ο Γιάννης Καλιάνος που όπως αναφέρει πως όσο και αν πάλεψε για ένα χρόνο ακριβώς «όσο κι αν διαφοροποιήθηκα ευθυγραμμιζόμενος πάντοτε με τις απαιτήσεις της φτωχοποιημένης μας κοινωνίας, όσο κι αν αντέδρασα για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του κόμματος, υπήρχαν παλαιοκομματικές νοοτροπίες που φώλιαζαν και στην Ένωση Κεντρώων, δυστυχώς».

Και συνεχίζει: «Ως άνθρωπος που επιζητεί την ανανέωση σε πρόσωπα, πρακτικές και αντιλήψεις και με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου καθώς και την εύρεση της ελπίδας που τόσο επιθυμούσα να δω στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, και παρά το εξασφαλισμένο πολιτικό μου μέλλον στην Ένωση Κεντρώων, αποχωρώ προκειμένου να μην παραβώ ούτε στο ελάχιστο αυτά για τα οποία προσχώρησα».

Ο Γ. Καλιάνος αποχωρεί όπως λέει με την συνείδηση του ήσυχη «γιατί θεωρώ πως έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να ακουστεί η φωνή της λογικής στα αυτιά των ταλαιπωρημένων πολιτών μας. Παραμένω όμως δίπλα στην κοινωνία και θα αποδοκιμάζω με όλη μου τη δύναμη αυτούς που καταστρέφουν τη χώρα δίνοντας από τη μεριά μου συνεχώς συγκεκριμένες λύσεις για τα ζητήματα που αφορούν της Ελλάδα μας. Θα είμαι επίσης απέναντι σε αυτούς που έταζαν την ελπίδα και έφεραν το χάος».

Στη συνέχεια επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας «απεχθάνομαι να βαδίζω αντίθετα με τα ''πιστεύω'' μου όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος. Ως νέος πολιτικός επιθυμώ την αλήθεια από τους πολιτικούς και την πολιτική και όχι τα ''ναι μεν , αλλά…'', αυτό δεν οδηγεί πουθενά».

Δηλώνει πως θα συνεχίσει τον αγώνα μου με την πλειοψηφία των Ελλήνων «ενάντια σε μια κυβέρνηση που απογοήτευσε τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, που δεν είπε ποτέ αλήθεια στο λαό, που διέλυσε τα όνειρα όλων μας, για να υπάρξει μια νέα και αξιόπιστη λύση που να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια».

Τέλος, ευχαριστεί θερμά όλους όσους τον εμπιστεύθηκαν και τον στήριξαν στην προσπάθεια «μέσα από την νευραλγική ιδιότητα του Εκπροσώπου Τύπου και τον πρόεδρο του κόμματος για για την συνεργασία που είχαν.

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Καταδίκη της βομβιστικής επίθεσης από τα κόμματα
Την καταδίκη τους για τη βομβιστική επίθεση στον Άγιο Διονύσιο εκφράζουν τα κόμματα της ελληνικής Βουλής, την οποία χαρακτηρίζουν πράξη δειλίας και...
Καταδίκη της βομβιστικής επίθεσης από τα κόμματα
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
«Απέναντι» στον προϋπολογισμό τα κόμματα της αντιπολίτευσης
Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης με αφορμή τη ψήφιση του προϋπολογισμού (2019). Η Φώφη Γεννηματά ανέφερε πως η χώρα...
«Απέναντι» στον προϋπολογισμό τα κόμματα της αντιπολίτευσης