Αθήνα, 21°C
Αθήνα
Αίθριος καιρός
21°C
21.8° 19.8°
1 BF
49%
Θεσσαλονίκη
Αίθριος καιρός
17°C
19.3° 16.4°
2 BF
75%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
17.7° 17.0°
1 BF
72%
Ιωάννινα
Ομίχλη
11°C
10.9° 10.9°
1 BF
93%
Αλεξανδρούπολη
Αίθριος καιρός
15°C
14.9° 14.9°
0 BF
88%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
19°C
19.3° 19.3°
1 BF
62%
Κοζάνη
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
14.4° 14.4°
0 BF
55%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
19°C
18.8° 18.8°
1 BF
65%
Ηράκλειο
Αίθριος καιρός
18°C
18.8° 17.8°
1 BF
77%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
18.9° 17.1°
1 BF
77%
Ερμούπολη
Αίθριος καιρός
18°C
18.4° 18.4°
2 BF
68%
Σκόπελος
Αίθριος καιρός
17°C
16.7° 16.7°
3 BF
82%
Κεφαλονιά
Αίθριος καιρός
16°C
15.9° 15.9°
3 BF
77%
Λάρισα
Αίθριος καιρός
17°C
16.9° 16.9°
0 BF
59%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
20°C
19.9° 18.4°
1 BF
52%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
18.8° 18.8°
3 BF
80%
Χαλκίδα
Αίθριος καιρός
21°C
20.8° 20.5°
0 BF
56%
Καβάλα
Ασθενής ομίχλη
16°C
16.0° 14.3°
3 BF
83%
Κατερίνη
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
19.2° 19.2°
2 BF
67%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
14°C
13.5° 13.5°
0 BF
72%
ΜΕΝΟΥ
Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
pasok
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

ΠΑΣΟΚ: καχυποψία για τις δημοσκοπήσεις

Σταθερό στην αυτόνομη πορεία που έχει χαράξει και με στόχο να εκφράσει το αίτημα για πολιτική αλλαγή μέσα από τη διαμόρφωση ενός εναλλακτικού πόλου διακυβέρνησης παραμένει το ΠΑΣΟΚ.

Ορισμένες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες αντιμετωπίζονται με καχυποψία. Ωστόσο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές που μίλησαν στην «Εφ.Συν.», η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι σε καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ δεν υποχωρεί, ενώ οι πολιτικές και οι προτάσεις του δεν έχουν ακόμη «μεταβολιστεί» λόγω και του κοινωνικού κλίματος που παραμένει οξυμένο.

Η προσδοκία που υπάρχει είναι ότι όσο περισσότερο ξεδιπλώνεται η ατζέντα με τις θέσεις για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και τις θεσμικές αλλαγές που εισηγείται το ΠΑΣΟΚ τόσο θα «τσιμπάει» προς τα πάνω, δημιουργώντας και το ρεύμα ανατροπής, που προς το παρόν αποτελεί ζητούμενο.

Εξάλλου σήμερα άλλη δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί σε ιστοσελίδα θα το εμφανίζει στη δεύτερη θέση και με μικρή άνοδο. Επισήμως πάντως καταλογίζεται προσπάθεια στη Ν.Δ. να εμφανιστεί ως η μοναδική πρόταση διακυβέρνησης, αποδυναμώνοντας με διάφορους τρόπους το ΠΑΣΟΚ ή «κατασκευάζοντας σκιάχτρα και μπαμπούλες». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, Κώστα Τσουκαλά, «ο στόχος είναι σαφής: να μην έχει αντίπαλο η Ν.Δ. ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, γιατί γνωρίζει πως μόνο αυτό μπορεί να της δείξει την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση».

Ο κ. Τσουκαλάς σχολιάζοντας, τέλος (OPEN), τη δημοσκόπηση της «interview» υπογράμμισε πως βλέπει ένα σταθερό ΠΑΣΟΚ και παρατήρησε πως «στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, τα νούμερα σχεδόν όλων των κομμάτων απέχουν με όσα βλέπουμε σε άλλες δημοσκοπήσεις».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΠΑΣΟΚ: καχυποψία για τις δημοσκοπήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας