Αθήνα, 10°C
Αθήνα
Αίθριος καιρός
10°C
11.2° 8.5°
2 BF
51%
Θεσσαλονίκη
Αίθριος καιρός
9°C
10.4° 7.6°
2 BF
59%
Πάτρα
Αίθριος καιρός
10°C
10.0° 7.7°
2 BF
59%
Ιωάννινα
Ελαφρές νεφώσεις
8°C
7.9° 7.9°
1 BF
61%
Αλεξανδρούπολη
Αίθριος καιρός
10°C
9.9° 9.9°
0 BF
57%
Βέροια
Αίθριος καιρός
10°C
10.4° 10.4°
2 BF
51%
Κοζάνη
Αίθριος καιρός
3°C
3.4° 3.4°
1 BF
38%
Αγρίνιο
Αίθριος καιρός
7°C
6.7° 6.7°
1 BF
70%
Ηράκλειο
Αραιές νεφώσεις
12°C
11.9° 10.5°
5 BF
58%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
11°C
11.9° 10.5°
3 BF
40%
Ερμούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
11°C
11.4° 11.4°
4 BF
50%
Σκόπελος
Αίθριος καιρός
10°C
10.1° 10.1°
1 BF
43%
Κεφαλονιά
Ελαφρές νεφώσεις
11°C
12.0° 10.9°
2 BF
71%
Λάρισα
Αίθριος καιρός
7°C
6.6° 6.6°
1 BF
63%
Λαμία
Αίθριος καιρός
7°C
8.9° 6.7°
1 BF
88%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
11°C
13.8° 11.0°
4 BF
32%
Χαλκίδα
Αίθριος καιρός
8°C
8.3° 8.3°
2 BF
51%
Καβάλα
Αίθριος καιρός
9°C
9.4° 6.3°
2 BF
49%
Κατερίνη
Αίθριος καιρός
8°C
8.1° 8.1°
1 BF
65%
Καστοριά
Αίθριος καιρός
9°C
8.5° 8.5°
1 BF
36%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 20 Μαρτίου, 2025
Nikos_Pappas_1020
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Νίκος Παππάς: Να καταθέσει ο Μητσοτάκης στην προανακριτική

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν πρέπει να ελπίζει ότι θα γλιτώσει με ένα πλημμέλημα Τριαντόπουλου».

Μετά τα νέα πυρά από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Αλέξη Χαρίτση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών, σειρά πήρε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, καλώντας τον πρωθυπουργό να καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή για τον Τριαντόπουλο, ο οποίος κατηγορείται ως ενορχηστρωτής του μπαζώματος των Τεμπών.

«Αν ο κ. Μητσοτάκης εννοεί ότι θέλει να λάμψει η αλήθεια, οφείλει να πάει ο ίδιος στην προανακριτική επιτροπή και να καταθέσει. Και να καταθέσει, αν γίνεται, και κατ΄ αντιπαράσταση με τον κ. Τριαντόπουλο. Να πάει και στον ανακριτή από τώρα και να μας πει τι ξέρει και ποιος τον ενημέρωσε», δήλωσε ο Νίκος Παππάς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, κατά την περιοδεία του στην Ημαθία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είχε τονίσει νωρίτερα, σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στη Real News, ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν πρέπει να ελπίζει ότι θα γλιτώσει με ένα πλημμέλημα Τριαντόπουλου». Συμπληρώνοντας πως «ακόμα και αν δηλώνει άμοιρος ευθυνών, αυτοί που έχει αρχίσει να "δίνει" θα ερωτηθούν την κρίσιμη ώρα ποιος τους έδινε εντολές. Και όταν κάποιος ερωτάται, υπάρχει και η πιθανότητα να απαντήσει. Κι αν δεν απαντήσει, θα φορτωθεί το άγος της υλοποίησης άθλιων επιλογών».

Ο Νίκος Παππάς, αφού σημείωσε στη συνέντευξή του ότι ο κ. Μητσοτάκης «ομολόγησε και το μπάζωμα και τη συγκάλυψη» και πως «είναι, επισήμως, ο αρχιερέας, ο σχεδιαστής και ο υλοποιητής της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών», επέμεινε στο εξής: «Η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης θα έπρεπε να έχει ήδη κατατεθεί και η συζήτηση να έχει γίνει. ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ να συνυπογράψουν έστω και τώρα. Το πρωθυπουργικό έδρανο είναι το εδώλιο που περιμένει τον κατηγορούμενο. Η Βουλή πρέπει να εναρμονιστεί με την απαίτηση της κοινωνίας για αλήθεια και δικαιοσύνη. Τα στοιχεία υπάρχουν, τα στόματα έχουν ανοίξει».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νίκος Παππάς: Να καταθέσει ο Μητσοτάκης στην προανακριτική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας