Αθήνα, 7°C
Αθήνα
Αραιές νεφώσεις
7°C
8.3° 5.8°
4 BF
78%
Θεσσαλονίκη
Σποραδικές νεφώσεις
8°C
8.8° 6.2°
3 BF
66%
Πάτρα
Αίθριος καιρός
12°C
12.0° 11.6°
4 BF
46%
Ιωάννινα
Αίθριος καιρός
9°C
8.9° 8.9°
1 BF
40%
Αλεξανδρούπολη
Αραιές νεφώσεις
4°C
3.9° 3.9°
5 BF
52%
Βέροια
Ελαφρές νεφώσεις
7°C
7.7° 5.1°
2 BF
68%
Κοζάνη
Σποραδικές νεφώσεις
3°C
3.4° 2.9°
2 BF
52%
Αγρίνιο
Ελαφρές νεφώσεις
7°C
7.4° 7.4°
1 BF
41%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
10°C
12.1° 8.8°
5 BF
72%
Μυτιλήνη
Σποραδικές νεφώσεις
7°C
6.9° 4.6°
4 BF
64%
Ερμούπολη
Αραιές νεφώσεις
8°C
8.4° 6.8°
6 BF
66%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
7°C
6.7° 4.6°
3 BF
70%
Κεφαλονιά
Ελαφρές νεφώσεις
12°C
11.9° 11.9°
3 BF
50%
Λάρισα
Σποραδικές νεφώσεις
7°C
9.1° 7.3°
0 BF
57%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
7°C
7.7° 5.6°
2 BF
75%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
13°C
13.7° 12.8°
2 BF
39%
Χαλκίδα
Αραιές νεφώσεις
7°C
7.1° 5.6°
3 BF
68%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
5°C
5.5° 5.3°
4 BF
50%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
6°C
7.2° 5.8°
2 BF
79%
Καστοριά
Σποραδικές νεφώσεις
4°C
3.5° 3.5°
0 BF
71%
ΜΕΝΟΥ
Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου, 2025
Οι εργαζόμενοι με τα κίτρινα γιλέκα
Οι εργαζόμενοι με τα κίτρινα γιλέκα | Πηγή: έκθεση Κοκοτσάκη

«Όλη η αλήθεια στο φως» - Και ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στη συγκέντρωση για τα Τέμπη

Πανελλαδικός ξεσηκωμός αυτήν την Κυριακή για το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη, στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων και της συγκάλυψης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώνει τη φωνή του με τους συγγενείς των θυμάτων και καλεί στην κινητοποίηση, θυμίζοντας πως «η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να συγκαλύψουν τις ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών».

«Δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά να χυθεί άπλετο φως και να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον τραγικό θάνατο των 57 συμπολιτών μας. Στην κατεύθυνση αυτή, ζητούμε να ολοκληρωθεί άμεσα εισαγγελική έρευνα και να έρθουν τα πορίσματά της και όλες οι πραγματογνωμοσύνες στη Βουλή», τονίζει η Κουμουνδούρου.

«Όλη η αλήθεια στο φως. Οι ευθύνες να αποδοθούν», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Όλη η αλήθεια στο φως» - Και ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στη συγκέντρωση για τα Τέμπη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας