«Όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα, αυτό που πετύχαμε είναι μόνον η αρχή», δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, που είδε το κόμμα της να φτάνει μια ανάσα από την είσοδο στη Βουλή.
Συνέχισε λέγοντας πως «είμαστε σε εγρήγορση και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια» και στόχευσε στις δεύτερες εκλογές.
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως το κόμμα της θα κάνει ένα διαρκές κάλεσμα «στον κόσμο που έρχεται κοντά μας, θα γίνουν και live συζητήσεις με όλον αυτόν τον νέο κόσμο που έρχεται κοντά μας».
Δεν έκρυψε την αισιοδοξία της και τη χαρά της για τα «μηνύματα υποστήριξης» που έλαβε «από νέους ανθρώπους» και έβαλε στόχο να αλλάξει τον κόσμο «με πάρα πολύ χαμόγελο, με πείσμα, με γνώση, με αυτοπεποίθηση και με πολλή πολλή πολλή κατανόηση και αλληλεγγύη σε κάθε πονεμένο άνθρωπο, σε κάθε γυναίκα, κάθε άντρα, κάθε νέο που αυτή τη στιγμή αισθάνεται ότι η Πλεύση Ελευθερίας είναι η μοναδική επιλογή για να υπάρχει αντιπολίτευση στη Βουλή, και για να έχει η κοινωνία εκπροσώπηση και υπεράσπιση μέσα στη Βουλή».
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας