Θέατρο του παραλόγου στις συγκοινωνίες χαρακτηρίζει την κατάσταση ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή αφενός τις εικόνες συνωστισμού και αφετέρου την ενίσχυση μόνο των ελέγχων, υπό την απειλή προστίμου, που εξήγγειλε η κυβέρνηση.
«Μιας και ο κ. Μητσοτάκης έχει σύσκεψη για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, ας δώσει μία εξήγηση και για το θέατρο του παραλόγου με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς» σχολιάζει δηκτικά η αξιωματική αντιπολίτευση.
Όπως επισημαίνει: «Την ώρα που μειώνουν ακόμη περισσότερο τα δρομολόγια, απειλούν με πρόστιμα τους πολίτες, στην περίπτωση που υπερβαίνουν το 65% της χωρητικότητας του μέσου. Και αφού τα κρούσματα διαρκώς αυξάνονται, τώρα ο κ. Μητσοτάκης πετάει το μπαλάκι στους επιστήμονες για ενδεχόμενη λήψη νέων μέτρων για τα ΜΜΜ».
«Αν τα μέλη της κυβέρνησης, εκτός από ελικόπτερα, είχαν χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά στη ζωή τους λεωφορείο ή τρένο, θα αντιλαμβάνονταν ότι οι αποφάσεις τους είναι εκτός πραγματικότητας και γίνονται πλέον επικίνδυνες», καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας