Στο στόχαστρο του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή πρόσφατη δήλωση του υπουργού για την πρώτη κατοικία. «Σύντομα θα βρεθεί απέναντι στην κοινωνία, μόλις το κυνικό του σχέδιο για τους πλειστηριασμούς αρχίζει να εφαρμόζεται» σχολίασε ο Μιχάλης Κατρίνης, υπογραμμίζοντας πως «ο λαλίστατος κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να εκτίθεται».
Το στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. επεσήμανε πως η θέση του Κινήματος Αλλαγής «για την προστασία της Α' κατοικίας των αδύναμων δανειοληπτών, είναι ξεκάθαρη. Και θα επιμείνουμε για την αποδοχή της» και κατάληξε λέγοντας πως «οι πολίτες γνωρίζουν και τις ακραίες θέσεις του κ. Γεωργιάδη και την καριέρα του στον λαϊκισμό. Το ζήτημα είναι να μην πληρώσουν τις άγριες διαθέσεις του».
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας