Πλησιάζει η ώρα για την ανακοίνωση των ημερομηνιών του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε προαναγγείλει η Φώφη Γεννηματά πριν από τις ευρωεκλογές, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα για την προετοιμασία του.
Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της τακτικής εβδομαδιαίας ενημέρωσης δημοσιογράφων στη Χαριλάου Τρικούπη, η πρόεδρος συγκαλεί την Τετάρτη το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο αποτελείται από τη γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) και τους βουλευτές και ευρωβουλευτές που είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ.
Αντικείμενο της συνεδρίασης αναμένεται να είναι η εισήγηση προς έγκριση στην Ολομέλεια της ΚΟΕΣ την επόμενη Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου, το χρονοδιάγραμμα διεξαγωγής του συνεδρίου, το οποίο σύμφωνα με, σύμφωνα με εκτιμήσεις κομματικών παραγόντων που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα πραγματοποιηθεί πριν την Πολιτική Προγραμματική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής στις 6-8 Δεκεμβρίου.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας