Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κακών χειρισμών, παραιτήσεις έπονται...

EUROKINISSI

Κακών χειρισμών, παραιτήσεις έπονται...

  • A-
  • A+

Εσωκομματικά απόνερα αφήνει πίσω της η προβληματική διαχείριση -εκ μέρους της Χαριλάου Τρικούπη και τοπικών παραγόντων του Κινήματος Αλλαγής στη Βόρεια Ελλάδα- του ψηφοδελτίου που θα στηρίξει το κόμμα της Κεντροαριστεράς στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Μερικές ημέρες μετά το «άδειασμα» που υπέστη αναφορικά με την υποψηφιότητά του για τη θέση του επικεφαλής, ο Αγγελος Τόλκας -σε ένδειξη προφανούς δυσφορίας- υπέβαλε την παραίτησή του από γραμματέας Αυτοδιοίκησης του ΚΙΝ.ΑΛΛ. καθώς και από μέλος της Επιτροπής Ψηφοδελτίων.

Με επιστολή του προς τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, εκφράζει τη μεγάλη του απογοήτευση, για μια σειρά γεγονότων, που -όπως λέει- εξήγησε δημόσια κατά τη θεσμική διαδικασία της Θεσσαλονίκης στις 6 Οκτωβρίου, γεγονός που καθιστά αδύνατο να συνεχίσει να κρατά τις θέσεις ευθύνης που κατείχε στο Κίνημα Αλλαγής.

Υπενθυμίζεται ότι ενώ ο κ. Τόλκας είχε εξασφαλίσει την προφορική στήριξη από στενούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά για να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, στο τέλος υποχρεώθηκε να αποσύρει το ενδιαφέρον του, αφού το «χρίσμα» δόθηκε -με παρέμβαση άλλων ηγετικών και τοπικών στελεχών- στον Χρήστο Παπαγεωργίου, γραμματέα της νομαρχιακής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Αντικαταστάτρια στο κενό που δημιουργήθηκε στη Γραμματεία του Τομέα Αυτοδιοίκησης αναλαμβάνει η Ανδριάνα Αλεβίζου, δημοτική σύμβουλος Ιλίου από το 2010, πρώην αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας, μέλος Επιτροπών της ΚΕΔΕ και της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

  

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Συντηρητική στροφή καταλογίζει η ΔΗΜΑΡ στο ΚΙΝ.ΑΛΛ.
Με καθαρή πλειοψηφία 65% η Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, σε συνέχεια της αντίστοιχης της Εκτελεστικής Επιτροπής της, επικύρωσε την οριστική της αποχώρηση από το...
Συντηρητική στροφή καταλογίζει η ΔΗΜΑΡ στο ΚΙΝ.ΑΛΛ.
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Πολεμικές κραυγές Γεννηματά
Συντηρεί τους υψηλούς τόνους εναντίον ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, με λεκτικές επιθέσεις και υψηλούς τόνους, αναμασώντας την...
Πολεμικές κραυγές Γεννηματά
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Στο Βερολίνο σε ρόλο σαμποτέρ
Η Φώφη Γεννηματά θα συναντήσει τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Ολαφ Σολτς με επιδίωξη, όπως φανέρωσαν οι συνεργάτες της, «να ανατραπεί η εικόνα που...
Στο Βερολίνο σε ρόλο σαμποτέρ