Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουτσούμπας: «Μέχρι κεραίας υλοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις»

EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κουτσούμπας: «Μέχρι κεραίας υλοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις»

  • A-
  • A+

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, επιφύλαξε από τη Σπάρτη ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Σε ομιλία του από την πλατεία της Σπάρτης, όπου ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία του στη Λακωνία, ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για «θεατρινισμούς» του πρωθυπουργού από την Ιθάκη που όμως δεν μπορούν να κοροϊδέψουν τον λαό ότι «πραγματικά ξημερώνουν καινούργιες μέρες» στην Ελλάδα. 

Ο γ.γ. του ΚΚΕ υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «υλοποίησε μέχρι κεραίας τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις που είχε συμφωνήσει με την Ε.Ε και το ΔΝΤ», καθώς και ότι «ψήφισε ακόμα και μέτρα για μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, όπως είναι οι νέες μειώσεις σε συντάξεις και αφορολόγητο».

Συνεχίζοντας τις βολές προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, ο κ. Κουτούμπας μίλησε για θράσος του Αλ. Τσίπρα «να κοροϊδεύει ότι τα μνημόνια της λιτότητας, της ύφεσης, και της κοινωνικής ερήμωσης, επιτέλους τελείωσαν...». Επίθεση εξαπέλυσε και κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σημειώνοντας ότι η «ευρωπαϊκή κανονικότητα» δεν είναι η «γη της επαγγελίας», αλλά «η πολιτική της ολοένα και μεγαλύτερης εκμετάλλευσης των εργαζομένων για τα κέρδη των λίγων κηφήνων».

Όσο για τις κόντρες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε ότι ο καυγάς αφορά στο ποιος θα διαχειριστεί για λογαριασμό του κεφαλαίου τη φάση της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

 

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
«Μετά την τετράμηνη συμφωνία έρχεται νέο μνημόνιο»
Για κοροϊδία του λαού έκανε λόγο ο γ.γ του ΚΚΕ σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Το κόμμα της αντιπολίτευσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ.,...
«Μετά την τετράμηνη συμφωνία έρχεται νέο μνημόνιο»
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
«ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. ρίχνουν νερό στον μύλο του φασισμού»
Από τον Γοργοπόταμο ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατηγόρησε κυβέρνηση και αντιπολίτευση ότι «ρίχνουν νερό στον μύλο του φασισμού» σε αντίθεση με το ΚΚΕ και...
«ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. ρίχνουν νερό στον μύλο του φασισμού»