Οι πρώτες εργασίες της νέας δημοτικής αρχής Χ. Δούκα στον λόφο Στρέφη, «μαζί με κατοίκους και εργαζόμενους», όπως ανέφερε ο δήμαρχος σε ανάρτησή του, έγιναν το περασμένο Σάββατο και… έπεται συνέχεια.
Φυτεύτηκαν τα πρώτα 30 δένδρα, σύμφωνα με στοιχεία της δημοτικής αρχής, βγήκε η περίφραξη από τις μπασκέτες, όπου περαιτέρω εργασίες θα συνεχιστούν σήμερα, προσεχώς θα ανακατασκευαστεί η παιδική χαρά και στο άμεσο μέλλον θα επανατοποθετηθούν παγκάκια και θα καθαριστεί περαιτέρω ο χώρος.
Ηδη, σύμφωνα με αρμόδια στελέχη, έχουν προστεθεί κορμοδέματα για λόγους αντιπλημμυρικής προστασίας και ιδιαίτερα για να μην πλημμυρίζει το γειτονικό Δημοτικό. Σε ενάμιση μήνα η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει σε 700 δενδροφυτεύσεις σε όλη την Αθήνα.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας