Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αντιπαράθεση για Αντωνοπούλου-Ζουράρι

EUROKINISSI

Αντιπαράθεση για Αντωνοπούλου-Ζουράρι

0 ΣΧΟΛΙΑ
  • A-
  • A+

Με αιχμηρό τρόπο απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τη Ράνια Αντωνοπούλου και τον Κώστα Ζουράρι. Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για τις νέες θέσεις που καταλαμβάνουν οι πρώην υπουργοί με την Κουμουνδούρου να σχολιάζει ότι «το ηθικό πλεονέκτημα και η σοβαρότητα είναι έννοιες άγνωστες για τη Νέα Δημοκρατία».

Η αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας τον διορισμό της Ράνιας Αντωνοπούλου στον ΟΟΣΑ, αλλά και την εκλογή του Κ. Ζουράρι ως αντιπροέδρου της Βουλής.

Αναλυτικά:

Δεν πέρασε λίγος καιρός που έμεινε η κ. Αντωνοπούλου χωρίς επίδομα στέγασης και η Κυβέρνηση φρόντισε να την αποκαταστήσει διορίζοντας την ως εκπρόσωπο της χώρας μας στον ΟΟΣΑ, όπου θα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο μισθό και ακόμη μεγαλύτερο επίδομα στέγασης.

Ο κ. Ζουράρις, ο οποίος εκδιώχθηκε από υφυπουργός Παιδείας επειδή χυδαιολογούσε κατά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, αποκαθίσταται ως αντιπρόεδρος της Βουλής, προφανώς για να συντονίζει καλύτερα την “κερκίδα” των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Άνθρωποι που κρίθηκαν ακατάλληλοι να παραμείνουν στην κυβέρνηση για ηθικούς λόγους, εντός ολίγων μηνών όχι μόνον κρίνονται κατάλληλοι, αλλά επιβραβεύονται με άλλες αξιοζήλευτες θέσεις.

Με δυο λέξεις: Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα...

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές για τις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με επιχειρηματίας και κατηγορεί τη Ν.Δ. ότι δεν έχει σοβαρότητα.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: 

Τόσο το ηθικό πλεονέκτημα, όσο και η σοβαρότητα είναι έννοιες άγνωστες για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό που περισσεύει είναι το θράσος,  σε μια παράταξη που στελέχη της έχουν καταδικαστεί με τον μισό Ποινικό Κώδικα. Τους ενοχλεί μάλλον ότι δεν ρωτήθηκαν οι συνδαιτυμόνες του κ. Μητσοτάκη, στα γνωστά δείπνα στήριξής του, για το ποια πρόσωπα θα ενέκριναν, και με ποια ανταλλάγματα.

 

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μ. Σπυράκη
«Η Νέα Δημοκρατία και τα Μέσα που τη λιβανίζουν στοχοποιούν τον Παύλο Πολάκη επειδή πήρε δάνειο, όπως σχεδόν η μισή Ελλάδα, βάζοντας υποθήκη το σπίτι...
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μ. Σπυράκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προβάδισμα Ν.Δ. σε δημοσκόπηση της Marc για την Α' Αθήνας
Προβάδισμα 13,1% της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ για την Α' Αθήνας αποτυπώνει δημοσκόπηση της Marc για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Ακολουθούν...
Προβάδισμα Ν.Δ. σε δημοσκόπηση της Marc για την Α' Αθήνας