Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος αυτή τη φορά δεν συνομιλεί με κάποιον συντάκτη της «Εφ.Συν.» αλλά με τον δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου για θέματα που αφορούν τον Τύπο.
Υπάρχει ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα; Έκανε κάτι το ευρωκοινοβούλιο για τις slapp αγωγές; #not Τι πρέπει να συμβαίνει με τους δημοσιογράφους που γίνονται βουλευτές; Και τι λέει ο Στέλιος Κούλογλου για τους ευρωβουλευτές που γίνονται, μετά, δημοσιογράφοι; Και τι λέει, επίσης, για τις γυναίκες βουλευτών που βρίσκονται στα κεντρικά δελτία ειδήσεων μεγάλων καναλιών.
- Ηχοληψία: EfSyn Studio
- Μιξάζ/επεξεργασία/σύνθεση: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας