• Αθήνα
  Αίθριος καιρός
  37°C 33.5°C / 40.1°C
  1 BF
  28%
 • Θεσσαλονίκη
  Αίθριος καιρός
  35°C 33.0°C / 39.0°C
  1 BF
  40%
 • Πάτρα
  Αίθριος καιρός
  35°C 32.0°C / 38.7°C
  2 BF
  33%
 • Ιωάννινα
  Αίθριος καιρός
  30°C 29.9°C / 34.7°C
  1 BF
  35%
 • Αλεξανδρούπολη
  Αίθριος καιρός
  34°C 33.9°C / 35.7°C
  2 BF
  31%
 • Βέροια
  Αίθριος καιρός
  35°C 32.3°C / 38.3°C
  2 BF
  15%
 • Κοζάνη
  Αίθριος καιρός
  32°C 31.7°C / 32.4°C
  2 BF
  14%
 • Αγρίνιο
  Αίθριος καιρός
  35°C 31.6°C / 37.5°C
  2 BF
  16%
 • Ηράκλειο
  Αίθριος καιρός
  35°C 33.8°C / 36.6°C
  3 BF
  49%
 • Μυτιλήνη
  Αίθριος καιρός
  29°C 28.9°C / 36.9°C
  2 BF
  58%
 • Ερμούπολη
  Αίθριος καιρός
  34°C 29.9°C / 34.4°C
  0 BF
  46%
 • Σκόπελος
  Αίθριος καιρός
  33°C 30.6°C / 32.7°C
  2 BF
  66%
 • Κεφαλονιά
  Αίθριος καιρός
  31°C 30.9°C / 31.9°C
  0 BF
  45%
 • Λάρισα
  Αίθριος καιρός
  34°C 31.5°C / 33.9°C
  0 BF
  27%
 • Λαμία
  Αίθριος καιρός
  36°C 31.5°C / 37.3°C
  2 BF
  29%
 • Ρόδος
  Ελαφρές νεφώσεις
  33°C 32.1°C / 39.8°C
  3 BF
  40%
 • Χαλκίδα
  Αίθριος καιρός
  37°C 33.8°C / 40.3°C
  2 BF
  20%
 • Καβάλα
  Αίθριος καιρός
  32°C 31.3°C / 32.1°C
  0 BF
  45%
 • Κατερίνη
  Αίθριος καιρός
  35°C 33.1°C / 39.0°C
  2 BF
  18%
 • Καστοριά
  Αίθριος καιρός
  33°C 32.8°C / 32.8°C
  2 BF
  15%

Health code: Ο απόλυτος σύμμαχος της υγείας και της ευεξίας του οργανισμού

 • A-
 • A+
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Health code, με περισσότερα από 15 χρόνια στον χώρο της υγείας και των παραφαρμακευτικών σκευασμάτων, εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά κορυφαία brands παγκοσμίου φήμης και αναγνώρισης όπως: A. Vogel, BioCare, Hübner, Bio-Kult κ.α. Σύμμαχος στην ενίσχυση και διατήρηση της καλής υγείας, επιλέγει συμπληρώματα διατροφής, δερμοκαλλυντικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και προστιθέμενης αξίας. Την ευρεία γκάμα των προϊόντων της συμπληρώνουν επιλεγμένοι κωδικοί βιολογικών τροφίμων.

Με πίστη και αφοσίωση στις αξίες της, η Health code παρακολουθεί στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις του κλάδου και συνεργάζεται μόνο με εταιρίες που διαθέτουν εξειδικευμένη γνώση και αποδεδειγμένη εμπειρία στα συμπληρώματα διατροφής, στη φυτοθεραπεία και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων. Με προσήλωση στην τήρηση των αυστηρών κριτηρίων που θέτει,  μελετά τις πρώτες ύλες που αξιοποιούνται σε κάθε προϊόν, με γνώμονα πάντα τη συμβολή τους στην ενίσχυση της ολιστικής υγείας του ανθρώπου. Ενημερώνεται συνεχώς για τις έρευνες που πραγματοποιούνται και για τις καινοτόμες διαδικασίες και μεθόδους παραγωγής των σκευασμάτων που αντιπροσωπεύει ώστε, να προσφέρει πάντα μόνο ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις υγείας σε φαρμακοποιούς, ιατρούς και καταναλωτές.

Σήμερα, η εταιρία έχει την αποκλειστική διάθεση των ακόλουθων brands:

A.Vogel_ Τα κορυφαία σε όλο τον κόσμο Ελβετικά προϊόντα φυτοθεραπείας, από φρέσκα βότανα πιστοποιημένης 100% βιολογικής καλλιέργειας και κλινικά αποδεδειγμένη δράση.

Bio-Kult®_ Η Protexin Healthcare εξειδικεύεται στην παραγωγή καινοτόμων προβιοτικών προϊόντων βέλτιστης ποιότητας, με την κορυφαία σειρά προϊόντων Bio-Kult®.

Hübner_ Η ποιότητα και η καινοτομία συναντώνται στο υψηλότερο επίπεδο καθώς τα προϊόντα Hübner προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

BioStrath®_ Τα προϊόντα της Ελβετικής σειράς προϊόντων βασίζονται στην πολύτιμη, πατενταρισμένη φυτική μαγιά Strath®. Αποτελούν φυσικά ελιξίρια για την ενίσχυση της σωματικής και πνευματικής υγείας.

BioCare_Με 30 χρόνια εξειδικευμένης γνώσης στην ανάπτυξη κλινικών συμπληρωμάτων διατροφής, τα προϊόντα της BioCare χαρακτηρίζονται για τη βέλτιστη ποιότητα και αποτελεσματικότητά τους

Nourkin®_ Επιστημονικά αποδεδειγμένα το αποτελεσματικότερο προϊόν για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και την ανάπτυξη νέων τριχών, παγκοσμίως. Το πατενταρισμένο ενεργό συστατικό Marilex® που διαθέτει, συμβάλλει καταλυτικά στην υποστήριξη, ομαλοποίηση και διατήρηση του κύκλου ανάπτυξης της τρίχας.

Nasopure®_Πατενταρισμένη συσκευή ρινικής πλύσης για εύκολο, ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας. Η συσκευή Nasopure®, απομακρύνει από τη μύτη τις ερεθιστικές ουσίες, τα ξένα σωματίδια και τα υπολείμματα βλέννας.

Ultrasun_ Η Ελβετική σειρά αντηλιακών Ultrasun προσφέρει απόλυτη προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες UVA & UVB κι από την υπέρυθρη ακτινοβολία Α. Οι καινοτόμες φόρμουλες που διαθέτει, προστατεύουν και φροντίζουν κάθε τύπο και ανάγκη δέρματος.

Dermaviduals®_ Καινοτόμα, υψηλής τεχνολογίας σειρά δερμοκαλλυντικών για το πρόσωπο που περιλαμβάνει κρέμες, ορούς και gel καθαρισμού. Για τον σχεδιασμό και την παραγωγή τους έχουν εφαρμοστεί πρωτοποριακές μέθοδοι βασισμένες στη λιποσωμιακή τεχνολογία και νανοτεχνολογία.

Τέλος, στην ευρεία γκάμα των προϊόντων της Healthcode, συμπεριλαμβάνονται:

 • Το συμπλήρωμα διατροφής Cellfood® της NuScience Corporation.
 • Οι καραμέλες από 100% φρέσκο ginger, Gin Gins® Boost της the ginger people.
 • Το gel από 100% φυσική Aloe Vera της Fruit of the earth.
 • Η σειρά αποσμητικών Crystal Spring της Salt of the Earth.


Παράλληλα, η Health code έχει προχωρήσει στην παραγωγή και δικών της συμπληρωμάτων διατροφής | 2 brands:

1. Oregano4life_Σειρά προϊόντων που έχουν ως βάση την Ελληνική βιολογική ρίγανη. Η ρίγανη είναι πολύ γνωστή για τις θεραπευτικές και φαρμακευτικές της ιδιότητες από την αρχαιότητα. Συγκεκριμένα η Ελληνική ρίγανη (Origanum vulgare ssp. hirtum-heracleoticum) θεωρείται η καλύτερη παγκοσμίως λόγω της πολύ υψηλής της περιεκτικότητας σε καρβακρόλη, που είναι η κύρια δραστική της ουσία.


2. Lifecode με τα προϊόντα Bio-Colostrum. Τα προϊόντα Bio-Colostrum έχουν ως συστατικό πρωτόγαλα βοοειδών ελεγχόμενης βιολογικής εκτροφής που συμβάλλει στην ενίσχυση του οργανισμού. Η διαδικασία παρασκευής των προϊόντων Bio-Colostrum διασφαλίζει τη διατήρηση των βιολογικά ενεργών συστατικών του πρωτογάλακτος, με αποτέλεσμα την ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητά τους σε ανοσοσφαιρίνες που δομούν και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ
Νέα Δεδομένα στο Συνέδριο Cure SMA 2021 για τη θεραπεία της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας
Τα δεδομένα αυτά παρουσιάστηκαν στο Συνέδριο Έρευνας και Κλινικής Φροντίδας για την SMA (Cure SMA Research & Clinical Care Meeting) που...
Νέα Δεδομένα στο Συνέδριο Cure SMA 2021 για τη θεραπεία της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ
Η Novartis και η Hewlett Packard Enterprise ενώνουν τις δυνάμεις τους
Η συνεργασία θα εστιάσει σε τρεις καταλυτικούς παράγοντες για την παγκόσμια υγεία: εντοπισμός και ενσωμάτωση σύνθετων πηγών δεδομένων που αφορούν την...
Η Novartis και η Hewlett Packard Enterprise ενώνουν τις δυνάμεις τους
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ
Η LEO Pharma Hellas υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Ψωρίαση
Στόχος της εκστρατείας είναι να παροτρύνει τους ασθενείς με Ψωρίαση να απευθυνθούν στον Δερματολόγο τους, ώστε σε συνεργασία μαζί του να βρουν τη...
Η LEO Pharma Hellas υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Ψωρίαση

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας