• Αθήνα
  Ελαφρές νεφώσεις
  13°C 11.7°C / 14.1°C
  3 BF
  67%
 • Θεσσαλονίκη
  Αραιές νεφώσεις
  12°C 9.8°C / 13.3°C
  3 BF
  66%
 • Πάτρα
  Αυξημένες νεφώσεις
  15°C 12.6°C / 14.9°C
  2 BF
  49%
 • Ιωάννινα
  Σποραδικές νεφώσεις
  8°C 6.9°C / 8.3°C
  2 BF
  51%
 • Αλεξανδρούπολη
  Ελαφρές νεφώσεις
  6°C 5.9°C / 5.9°C
  2 BF
  81%
 • Βέροια
  Αυξημένες νεφώσεις
  8°C 6.0°C / 10.1°C
  1 BF
  58%
 • Κοζάνη
  Αυξημένες νεφώσεις
  2°C 2.4°C / 2.4°C
  2 BF
  70%
 • Αγρίνιο
  Αυξημένες νεφώσεις
  11°C 10.7°C / 10.7°C
  2 BF
  66%
 • Ηράκλειο
  Σποραδικές νεφώσεις
  14°C 12.1°C / 14.8°C
  2 BF
  67%
 • Μυτιλήνη
  Ελαφρές νεφώσεις
  12°C 11.2°C / 11.9°C
  3 BF
  82%
 • Ερμούπολη
  Αυξημένες νεφώσεις
  14°C 13.8°C / 14.4°C
  5 BF
  54%
 • Σκόπελος
  Αυξημένες νεφώσεις
  11°C 11.2°C / 11.2°C
  4 BF
  64%
 • Κεφαλονιά
  Αραιές νεφώσεις
  16°C 15.9°C / 15.9°C
  3 BF
  72%
 • Λάρισα
  Αραιές νεφώσεις
  10°C 9.9°C / 11.2°C
  0 BF
  76%
 • Λαμία
  Αυξημένες νεφώσεις
  11°C 9.5°C / 12.2°C
  2 BF
  62%
 • Ρόδος
  Ελαφρές νεφώσεις
  16°C 14.8°C / 16.0°C
  1 BF
  64%
 • Χαλκίδα
  Ελαφρές νεφώσεις
  13°C 11.4°C / 14.3°C
  0 BF
  60%
 • Καβάλα
  Σποραδικές νεφώσεις
  12°C 7.3°C / 11.6°C
  2 BF
  68%
 • Κατερίνη
  Αυξημένες νεφώσεις
  11°C 10.7°C / 13.4°C
  2 BF
  60%
 • Καστοριά
  Αυξημένες νεφώσεις
  6°C 6.2°C / 6.2°C
  1 BF
  63%

Διπλή Βράβευση της Χαλκιαδάκης Α.Ε. για τα κρεοπωλεία της στα Meat Awards

 • A-
 • A+
Τα βραβεία αφορούν τα κρεοπωλεία εντός των καταστημάτων και την «πράσινη» λειτουργία τους.

Δύο σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες «Κρεοπωλείο εντός σούπερ μάρκετ» και «Green policy» απέσπασε η Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., στα «Meat Awards 2022». Συγκεκριμένα, της απονεμήθηκαν τα Silver Βραβεία και στις δύο κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, καθώς και την έντονη περιβαλλοντική της συνείδηση.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, στο Radisson Blu Park Hotel, αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και οι καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής και πώλησης κρέατος και των υποπροϊόντων του. Περισσότερα από 100 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών που τα τελευταία χρόνια επέδειξαν πρωτοποριακές-καινοτόμες πρακτικές.

Στην τελετή παρευρέθηκαν και παρέλαβαν τα βραβεία για την Χαλκιαδάκης Α.Ε. ο κ. Κωνσταντίνος Κυριακάκης από το τμήμα αγορών Κρεοπωλείου και ο κ. Νικόλαος Κοντάκης από το Τμήμα Αγορών της Χαλκιαδάκης Α.Ε. .Στις δηλώσεις τους ανέφεραν:

«Είμαστε περήφανοι για άλλη μια διάκριση που αφορά την ποιότητα των προϊόντων μας, την ποικιλία επιλογών καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται και επιβραβεύεται η «πράσινη» πολιτική της εταιρείας μας, με στόχο την μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος και τη χρήση καινοτομιών και στο τμήμα του κρεοπωλείου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες προμηθευτές μας και όλους τους εργαζόμενους μας στα κρεοπωλεία των καταστημάτων μας  για την άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουν διαχρονικά στους πελάτες μας. Αλλά πάνω απ’ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Κρητικούς που μας εμπιστεύονται καθημερινά για το τραπέζι τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ανταποκρινόμαστε στην εμπιστοσύνη τους. Γιατί εδώ, στα κρεοπωλεία των καταστημάτων μας, δεν υπάρχουν μυστικά!».

Οι νέες διακρίσεις των Super Market Χαλκιαδάκης

Silver Βραβείο: Εδώ δεν υπάρχουν μυστικά! Τα κρεοπωλεία των Super Markets Χαλκιαδάκης

Στα κρεοπωλεία των καταστημάτων μας ο καταναλωτής μπορεί να είναι σίγουρος ότι το προϊόν που θα πάρει είναι ακριβώς αυτό που ζήτησε, και αυτό που πρέπει, με αδιαμφησβήτητα κορυφαία ποιότητα. Η στήριξη μας στα κρητικά προϊόντα και στους τοπικούς προμηθευτές είναι δεδομένη, με το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων κρέατος (αρνιά, κατσίκια, χοιρινά) να είναι Κρητικά. Παράλληλα, επενδύουμε σε νέους κωδικούς, παρασκευάσματα κρέατος έτοιμα για ψήσιμο, απαντώντας στις σύγχρονες προκλήσεις της εποχής.

Επίσης, εφαρμόζοντας καινοτόμα συστήματα διασφάλισης ποιότητας έχουμε πλήρη ιχνηλασιμότητα για όλα τα προϊόντα κρέατος που έχουμε στα κρεοπωλεία μας. Αλλά πάνω απ΄όλα επενδύουμε στους ανθρώπους μας και στην σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, με συνεχής εκπαιδεύσεις των εργαζομένων μας στα κρεοπωλεία.

Εφαρμόζουμε πλήρη ιχνηλασιμότητα για το σύνολο των κωδικών μας με πληροφορίες για τον πελάτη σχετικά με το προϊόν, όπως τον προμηθευτή, το είδος, το σφαγείο, την ημερομηνία σφαγής, την χώρα γέννησης – σφαγής – εκτροφής και την ημερομηνία επεξεργασίας. Όσο αφορά τα αρνιά και τα κατσίκια Κρήτης, πρώτοι εισάγαμε την ταυτότητα ζώου. Ο καταναλωτής γνωρίζει με αυτόν τον τρόπο όλα τα στοιχεία για τον κτηνοτρόφο και το μέρος εκτροφής και σφαγής για το προϊόν που αγοράζει, από την γέννηση του ζώου ως το κρεοπωλείο του καταστήματος.

Τέλος, εμπλουτίζουμε συνεχώς την ποικιλία των κωδικών, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις ώστε οι πελάτες να μπορούν να βρουν έτοιμες προτάσεις για ένα υπέροχο γεύμα, όπως χοιρινά μαριναρισμένα ή με εσπεριδοειδή, κοντοσούβλι, γεμιστό καρέ Γαλλικής κοπής και προϊόντα από κοτόπουλο όπως ρολό, σουβλάκι με πιπεριές, κοτομπέικον, κοτοτηγανιά μαριναρισμένη, κοτομπιφτέκι κ.α.

Στα Super Market Χαλκιαδάκης στοχεύουμε πάντα στην ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών μας πελατών.
Για πρώτη φορά σε super market στην Κρήτη, διαθέτουμε θάλαμο ξηρής ωρίμανσης κρέατος, αποκλειστικά για βόειο κρέας, προσφέροντας κρέας μοναδικής γεύσης, εξαιρετικής ποιότητας, από επιλεγμένες φυλές ζώων με σωστή διαδικασία ωρίμανσης (μ.ο. 45 ημερών) που θα σας ενθουσιάσει!

Silver Βραβείο: Green Policy: Τα «πράσινα» κρεοπωλεία των Super Markets Χαλκιαδάκης

Κυκλική οικονομία και βιωσιμότητα στην πράξη μέσα από ένα καινοτόμο σύστημα για τη διαχείριση των Ζωικών Υποπροϊόντων, με αποτέλεσμα το σύνολο των οργανικών αποβλήτων των κρεοπωλείων των καταστημάτων μας να γίνεται πρώτη ύλη για την παραγωγή ενέργειας καθώς και προϊόντων αυξημένης προστιθέμενης αξίας. Παράλληλα, με το καινοτόμο σύστημα που εφαρμόζουμε στηρίζουμε έμπρακτα την τοπική οικονομία, τους τοπικούς προμηθευτές και συνεργάτες μας του πρωτογενούς τομέα.

Συγκεκριμένα, ένα μέρος των ζωικών αποβλήτων γίνεται πρώτη ύλη για την παραγωγή ζωοτροφών, ενώ το μεγαλύτερο μέρος εντάσσεται στο πρόγραμμα παραγωγής βιοαέριου αλλά και οργανικού λιπάσματος, το οποίο στη συνέχεια το διαθέτουμε δωρεάν προς τους προμηθευτές καλλιεργητές μας. Είναι σημαντικό ότι εκτός από την αξιοποίηση των οργανικών αποβλήτων και την αποφυγή της ταφής τους συμβάλουμε στην δημιουργία βιολογικής γεωργίας που είναι τόσο κρίσιμη για το μέλλον της Κρήτης. Όσο αφορά το βιοκαύσιμο που παράγεται από τα ΖΥΠ των κρεοπωλείων μας, αφορά παραγωγή πράσινης ενέργειας με πλήρη αξιοποίηση της παραγόμενης θερμικής ενέργειας.

Αλλά η πράσινη πολιτική μας όσο αφορά το κρεοπωλείο μας δεν σταματάει εδώ. Πρόσφατα ξεκινήσαμε την αλλαγή των λαμπτήρων στις βιτρίνες των κρεοπωλείων μας, τοποθετώντας ταινίες Led με τη συνολική εξοικονόμηση ενέργειας από την αλλαγή αυτή να εκτιμάται στο 40%. Τέλος, έχουμε ήδη εγκαταστήσει ηλεκτρονικά μόνιτορ στους χώρους αρκετών κρεοπωλείων μας για μείωση των εκτυπώσεων σε χαρτί.

Ακολουθήστε μας στο Google news
Google News
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Το κοινωνικό πρόσωπο της καινοτομίας για τα ΑμεΑ
Η συνεχής αναβάθμιση της τραπεζικής εξυπηρέτησης των ΑμεΑ αποτελεί σταθερή δέσμευση της Τράπεζας και διευρύνει περαιτέρω το πλαίσιο των πολύπλευρων...
Το κοινωνικό πρόσωπο της καινοτομίας για τα ΑμεΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
SHOPRANOS: Η πιο σύγχρονη και οικονομική Β2Β eCommerce λύση από τη SoftOne
Η SoftOne, ηγέτης στην αγορά επιχειρηματικού λογισμικού και cloud εφαρμογών, παρουσίασε το SHOPRANOS, την πιο σύγχρονη και οικονομική λύση για τη δημιουργία καταστήματος Β2Β eCommerce. Αξιοποιώντας τις...
SHOPRANOS: Η πιο σύγχρονη και οικονομική Β2Β eCommerce λύση από τη SoftOne
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η εταιρεία Βίκος στηρίζει την 7η Εθελοντική Αιμοδοσία της Χ.Α.Ν.Θ
Για τρίτη συνεχή χρονιά η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στηρίζει έμπρακτα το έργο της Χ.Α.Ν.Θ., συμμετέχοντας στην 7η Εθελοντική Αιμοδοσία, που θα διεξαχθεί στις 25 & 26 Νοεμβρίου.
Η εταιρεία Βίκος στηρίζει την 7η Εθελοντική Αιμοδοσία της Χ.Α.Ν.Θ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Intrakat, Αλέξανδρος Εξάρχου: Ομιλία στο 5th Athens Investment Forum
Την ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων, σε κάθε επίπεδο, ώστε να μη χαθεί ο κοινός στόχος της υλοποίησης κρίσιμων εθνικών υποδομών λόγω καθυστερήσεων...
Intrakat, Αλέξανδρος Εξάρχου: Ομιλία στο 5th Athens Investment Forum

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας