• Αθήνα
  Αίθριος καιρός
  31°C 28.8°C / 32.9°C
  3 BF
  44%
 • Θεσσαλονίκη
  Αίθριος καιρός
  29°C 27.1°C / 31.6°C
  2 BF
  52%
 • Πάτρα
  Αίθριος καιρός
  29°C 28.8°C / 33.7°C
  3 BF
  63%
 • Ιωάννινα
  Αίθριος καιρός
  30°C 29.9°C / 29.9°C
  2 BF
  39%
 • Αλεξανδρούπολη
  Ελαφρές νεφώσεις
  28°C 27.9°C / 27.9°C
  3 BF
  47%
 • Βέροια
  Αίθριος καιρός
  29°C 26.8°C / 33.2°C
  2 BF
  68%
 • Κοζάνη
  Αίθριος καιρός
  29°C 25.1°C / 29.2°C
  2 BF
  37%
 • Αγρίνιο
  Αίθριος καιρός
  32°C 32.4°C / 32.4°C
  2 BF
  41%
 • Ηράκλειο
  Αίθριος καιρός
  28°C 25.8°C / 30.8°C
  3 BF
  55%
 • Μυτιλήνη
  Αίθριος καιρός
  27°C 26.8°C / 26.9°C
  1 BF
  47%
 • Ερμούπολη
  Αίθριος καιρός
  26°C 26.4°C / 27.8°C
  2 BF
  53%
 • Σκόπελος
  Αίθριος καιρός
  31°C 29.0°C / 30.7°C
  3 BF
  51%
 • Κεφαλονιά
  Αίθριος καιρός
  29°C 28.9°C / 28.9°C
  2 BF
  74%
 • Λάρισα
  Ελαφρές νεφώσεις
  32°C 31.2°C / 31.9°C
  0 BF
  40%
 • Λαμία
  Αίθριος καιρός
  33°C 28.5°C / 32.7°C
  1 BF
  45%
 • Ρόδος
  Αίθριος καιρός
  28°C 27.7°C / 28.8°C
  3 BF
  37%
 • Χαλκίδα
  Αίθριος καιρός
  32°C 28.2°C / 33.0°C
  2 BF
  27%
 • Καβάλα
  Ελαφρές νεφώσεις
  26°C 25.3°C / 26.0°C
  2 BF
  71%
 • Κατερίνη
  Αίθριος καιρός
  28°C 27.5°C / 29.4°C
  2 BF
  70%
 • Καστοριά
  Αίθριος καιρός
  30°C 29.6°C / 29.6°C
  1 BF
  48%

(από αριστερά προς τα δεξιά) : Ευάγγελος Μπάτρης, Regional Managing Director της INTERSPORT και της The Athlete's Foot - Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος του Ομίλου FOURLIS - Ανέστης Παρταλίδης,  Διευθύνων Σύμβουλος της Trade Logistics S.A.

Η καινοτομία στο επίκεντρο για το νεο Logistic Center της Trade Logistics του Ομιλου Fourlis

 • A-
 • A+
Σύγχρονη ρομποτική και τεχνολογία ΑΙ αναβαθμίζουν την omnichannel εμπειρία καταναλωτή στην INTERSPORT & The Athlete's Foot.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαΐου  η παρουσίαση από τον Όμιλο FOURLIS, σε συνεργάτες και δημοσιογράφους, του νέου Logistic Center της Trade Logistics S.A. έκτασης 25.000μ2 στα Οινόφυτα Βοιωτίας, το οποίο αποτελεί το πλήρως αυτοματοποιημένο κέντρο διαλογής, διανομής και αποθήκευσης της INTERSPORT και της The Athlete's Foot, με την καινοτομία να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Πρόκειται ουσιαστικά για την καρδιά του συστήματος εξυπηρέτησης πελατών της INTERSPORT στις 4 Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται και εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο των 120 φυσικών καταστημάτων, όσο και των 5 e-shop της εταιρίας. Οι νέες εγκαταστάσεις προσφέρουν τη δυνατότητα διάθεσης προϊόντων online - 24ωρη αποστολή eshop παραγγελιών προς τα καταστήματα για click and collect και στα κύρια αστικά κέντρα για home delivery – καθώς και offline - γρήγορη αποστολή και αναπλήρωση των εμπορευμάτων, αυξημένη κατά 40% σε σχέση με την προηγούμενη κεντρική αποθήκη.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Ομίλου FOURLIS αποτελεί μία σημαντική επένδυση, η οποία έχει μεγάλη συμβολή στην τοπική κοινωνία και ταυτόχρονα προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε επίπεδο αποδοτικότητας και παραγωγής. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η λειτουργία του Logistics Center είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον, χαρακτηρίζοντας ακριβώς τις αρχές της βιωσιμότητας που διέπουν τον Όμιλο.

Μέσω ενός «show & tell» οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για το «Omnichannel Δίκτυο INTERSPORT Νέας Γενιάς», το οποίο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον σύγχρονο καταναλωτή και αποδεικνύει πως η εταιρεία ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο της στρατηγικής της.

Το πλήρως αυτοματοποιημένο κέντρο αποθήκευσης, διαλογής και διανομής της INTERSPORT ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές του τρέχοντος έτους σε ιδιόκτητο κτίριο του Ομίλου FOURLIS, αποτελώντας μια καινοτομία στο χώρο των αυτόματων συστημάτων, η οποία προσφέρει μηδενικό περιθώριο λάθους. Η λειτουργία του αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στο ηλεκτρονικό εμπόριο τόσο της INTERSPORT όσο και της The Athlete's Foot, ελαχιστοποιώντας το χρόνο προετοιμασίας για αποστολή των προϊόντων στους καταναλωτές σε 4 χώρες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος του Ομίλου FOURLIS, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι προφανές ότι ζούμε σε μια εποχή όπου το ρίσκο και ο προγραμματισμός αποκτούν νέο νόημα. Οι ασφαλείς προβλέψεις και τα πενταετή επιχειρηματικά πλάνα είναι, πλέον, έννοιες που καθορίζονται όχι μόνο από την οικονομική επιστήμη, αλλά ίσως περισσότερο από την τεχνολογία, την γεωπολιτική ακόμα και τη φιλοσοφία. H πανδημία, αποσυντονίζοντας τη διεθνή εφοδιαστική αλυσίδα, επανακαθόρισε τη σημασία των αποθεμάτων ασφαλείας και η ανάπτυξη της τεχνολογίας blockchain αλλάζει για πάντα τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων. Η επένδυση αυτή είναι αποτέλεσμα χιλιάδων ωρών σκέψης και σχεδιασμού και θα ισχυροποιήσει τον Όμιλό μας, βοηθώντας μας να ανταπεξέλθουμε στις νέες, απαιτητικές συνθήκες της αγοράς».

Ο Κ. Ανέστης Παρταλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Trade Logistics S.A., τόνισε: «Ο Όμιλός μας εδώ και 15 χρόνια επενδύει σε  υποδομές και συστήματα αυτοματισμού στα logistics. Η πρώτη επένδυση για την τροφοδοσία των καταστημάτων ΙΚΕΑ, στην εγκατάστασή μας στο Σχηματάρι, μάλιστα, βραβεύτηκε το 2009 στο Λονδίνο ως η καλύτερη εγκατάσταση στη Ευρώπη. Ο Όμιλος FOURLIS προχώρησε τώρα σε αυτή τη νέα επένδυση, που χρησιμοποιεί τη σύγχρονη ρομποτική με την υποστήριξη  της τεχνητής νοημοσύνης και η οποία είναι η μεγαλύτερη επένδυση στην χώρα σε σύστημα αυτοματισμού logistics. Πρόκειται για μία εγκατάσταση με δυνατότητα επέκτασης έως και 40%, η οποία βασίζεται στις αρχές της βιωσιμότητας και στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μπορεί να διαχειρίζεται παράλληλα παραγγελίες e-shop και αναπλήρωσης καταστημάτων».

Ο κ. Ευάγγελος Μπάτρης, Regional Managing Director της INTERSPORT και της The Athlete's Foot, επισήμανε: «H νέα κεντρική αποθήκη είναι η καρδιά του συστήματος εξυπηρέτησης πελατών της INTERSPORT στις 4 Ευρωπαϊκές χώρες που δραστηριοποιούμαστε τόσο online - με δυνατότητα 24ωρης αποστολής eshop παραγγελιών προς τα καταστήματα για click and collect και στα κύρια αστικά κέντρα για home delivery - όσο και offline - με βέλτιστη  αποστολή  και αναπλήρωση των εμπορευμάτων στα 120 καταστήματα, ανεβάζοντας την διαθεσιμότητα προϊόντων εώς και  +40% σε σχέση με την προηγούμενη κεντρική αποθήκη. Το σύστημα εξυπηρέτησης πελατών της INTERSPORT ξεκινάει με την νέα κεντρική αποθήκη και πλαισιώνεται με 3 «interfaces»: τo νέο eshop της INTERSPORT που λανσαρίστηκε τον Απρίλιο και το οποίο είναι το 1ο στον κόσμο που ακολουθεί τα παγκόσμια standards της INTERSPORT International, το ανανεωμένο concept καταστήματος INTERSPORT νέας γενιάς και τις Οmnichannel υπηρεσίες».

Ενδεικτικά ο κ. Μπάτρης αναφέρθηκε στο Omnichannel πρόγραμμα μελών Score For More, το οποιό είναι ποντοδοτικό και βάσει Artificial Intelligence αλγορίθμων επιτρέπει προσωποποιημένες επικοινωνίες, την phygital εξυπηρέτηση των πελατών στα καταστήματα, με τις - εξοπλισμένες με tablets – ομάδες πωλητών και με το QR code ανά προϊόν για άμεση μετάβαση στο eshop με ένα μόνο scan, καθώς και στα Fit Analytics και Foot-Scan, που προσφέρουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση για την εύρεση των κατάλληλων αθλητικών ρούχων και παπουτσιών.

Ακολουθήστε μας στο Google news
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Hard Rock International ανακοινώνουν τη συνεργασία τους
Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η Hard Rock International σηματοδότησαν την επίσημη έναρξη της συνεργασίας τους για την κατασκευή και λειτουργία ενός...
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Hard Rock International ανακοινώνουν τη συνεργασία τους
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Το Public Group αναλαμβάνει δράση για έναν βιώσιμο πλανήτη με το πρόγραμμα “Love Earth”
Τα Public πρωτοπορούν και παρουσιάζουν ένα καινοτόμο πρόγραμμα βιώσιμης επιχειρηματικής λειτουργίας που θέτει στο επίκεντρο το περιβάλλον και την...
Το Public Group αναλαμβάνει δράση για έναν βιώσιμο πλανήτη με το πρόγραμμα “Love Earth”
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Το Vodafone Business είναι ο απόλυτος προορισμός για το Πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ”
Το Vodafone Business διαχρονικά εξελίσσει και προσφέρει ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας,...
Το Vodafone Business είναι ο απόλυτος προορισμός για το Πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ”
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Το εμβληματικό “EKO Acropolis Rally” επιστρέφει με Μέγα Χορηγό την ΕΚΟ
Η ΕΚΟ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία εμπορίας στην κατηγορία της, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στους λάτρεις του ιστορικού...
Το εμβληματικό “EKO Acropolis Rally” επιστρέφει με Μέγα Χορηγό την ΕΚΟ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
H Intrakat και η Parkwind ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη υπεράκτιας αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα
Σήμερα, η Parkwind και η Intrakat ανακοινώνουν την επίσημη συνεργασία τους για την από κοινού ανάπτυξη υπεράκτιας αιολικής ενέργειας στις ελληνικές θάλασσες. Με μεγάλη εμπειρία σε έργα υπεράκτιας ανάπτυξης...
H Intrakat και η Parkwind ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη υπεράκτιας αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας