• Αθήνα
  Αίθριος καιρός
  8°C 4.8°C / 10.1°C
  1 BF
  53%
 • Θεσσαλονίκη
  Ελαφρές νεφώσεις
  4°C 1.4°C / 6.6°C
  0 BF
  56%
 • Πάτρα
  Αίθριος καιρός
  8°C 6.0°C / 10.7°C
  3 BF
  58%
 • Ιωάννινα
  Αίθριος καιρός
  -2°C -2.1°C / -2.1°C
  1 BF
  100%
 • Αλεξανδρούπολη
  Ελαφρές νεφώσεις
  2°C 1.9°C / 1.9°C
  0 BF
  75%
 • Βέροια
  Ελαφρές νεφώσεις
  3°C 0.8°C / 5.7°C
  2 BF
  70%
 • Κοζάνη
  Σποραδικές νεφώσεις
  -1°C -1.0°C / 0.0°C
  1 BF
  64%
 • Αγρίνιο
  Αίθριος καιρός
  3°C 2.4°C / 9.6°C
  1 BF
  82%
 • Ηράκλειο
  Σποραδικές νεφώσεις
  14°C 12.2°C / 15.3°C
  6 BF
  58%
 • Μυτιλήνη
  Ελαφρές νεφώσεις
  6°C 5.9°C / 5.9°C
  3 BF
  64%
 • Ερμούπολη
  Αίθριος καιρός
  12°C 12.4°C / 14.1°C
  4 BF
  43%
 • Σκόπελος
  Αίθριος καιρός
  6°C 6.2°C / 6.2°C
  3 BF
  57%
 • Κεφαλονιά
  Αίθριος καιρός
  12°C 11.7°C / 11.7°C
  5 BF
  55%
 • Λάρισα
  Αίθριος καιρός
  4°C 3.5°C / 3.5°C
  1 BF
  72%
 • Λαμία
  Αίθριος καιρός
  4°C 2.2°C / 3.9°C
  2 BF
  100%
 • Ρόδος
  Σποραδικές νεφώσεις
  14°C 8.8°C / 14.8°C
  2 BF
  65%
 • Χαλκίδα
  Αίθριος καιρός
  7°C 5.0°C / 10.3°C
  1 BF
  64%
 • Καβάλα
  Ελαφρές νεφώσεις
  3°C 2.7°C / 2.7°C
  1 BF
  63%
 • Κατερίνη
  Αίθριος καιρός
  4°C 2.3°C / 6.7°C
  1 BF
  64%
 • Καστοριά
  Αραιές νεφώσεις
  0°C -0.2°C / -0.2°C
  2 BF
  83%

Η ομάδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην τελετή απονομής HR Awards 2021

Coca-Cola Τρία Έψιλον: 2 χρυσά και 2 ασημένια βραβεία στα HR Awards

 • A-
 • A+
Για μια ακόμη φορά, η εταιρεία διακρίθηκε για τις πρωτοβουλίες της στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού στα HR Awards 2021.

H Coca-Cola Τρία Έψιλον βραβεύτηκε με 4 συνολικά διακρίσεις στα φετινά HR Awards. Πρόκειται για μια αναγνώριση που επιβεβαιώνει τη σημασία και την προσήλωση της εταιρείας στη δημιουργία του εργασιακού περιβάλλοντος του αύριο, προσφέροντας στους ανθρώπους της τη δυνατότητα να εξελιχθούν, σε ένα σύγχρονο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας.

Το πρώτο χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Talent Management Strategy & Initiative,  απονεμήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Coca-Cola Τρία Έψιλον για τη συνολική στρατηγική της στην ανάπτυξη ταλέντων, ενώ το δεύτερο χρυσό βραβείο η εταιρεία το έλαβε στην κατηγορία Best CSR Initiative για την πρωτοβουλία Στήριξη Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Τα δύο ασημένια βραβεία δόθηκαν στην κατηγορία Excellence in Employer Branding για την πρωτοβουλία «Εξελισσόμαστε και κερδίζουμε μαζί στη Νέα Εποχή», καθώς και στην κατηγορία Most Valuable HR Team, για τη συμβολή της ομάδας στην υποστήριξη και στη διασφάλιση της ασφάλειας των εργαζομένων της μέσα από το πρόγραμμα «Παραμένουμε Ενωμένοι».

H People & Culture Director της Coca-Cola Τρία Έψιλον για Ελλάδα και Κύπρο, Κωνσταντίνα Μπάρκα, δήλωσε σχετικά: «Οι διακρίσεις αυτές μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους και περήφανους, καθώς αναδεικνύουν για ακόμη μια φορά ότι επίκεντρο σε ό,τι κάνουμε είναι οι άνθρωποί μας, η ευεξία και η εξέλιξή τους. Στόχος μας να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, λειτουργώντας με ενσυναίσθηση. Να ακούμε τις ομάδες μας, την κοινωνία, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και να ανταποκρινόμαστε  σε αυτές, εξελίσσοντας έτσι καθημερινά τον οργανισμό μας».
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Talent Management Strategy & Initiative για τη συνολική στρατηγικής της στην ανάπτυξη ταλέντων. Η διάκριση αφορά τη στρατηγική ανάπτυξης και διαχείρισης ταλέντων, που αποτελεί αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα της εταιρείας. Μέσα από στοχευμένες δράσεις και σύγχρονα εργαλεία, η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενισχύει την ενδυνάμωσή τους προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους, μέσω της υλοποίησης  προγραμμάτων ταχείας εξέλιξης, που εναρμονίζονται με τα προσωπικά πλάνα ανάπτυξης και καριέρας των ανθρώπων της.

Το δεύτερο χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στην Coca-Cola Τρία Έψιλον και την Coca-Cola Hellas στην κατηγορία Best CSR Initiative, για την πρωτοβουλία  Στήριξη Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», με τη συμμετοχή των εργαζομένων τους. Οι δύο εταιρείες  ένωσαν τις δυνάμεις τους για έναν μεγάλο, κοινό σκοπό: να βοηθήσουν, στην κρίσιμη συγκυρία της πανδημίας, τους συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Με ευαισθησία και υπευθυνότητα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas, στάθηκαν δίπλα τους υποστηρίζοντας με προϊόντα και ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων τους το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, εξυπηρετώντας χιλιάδες συνανθρώπους μας στις βασικές τους ανάγκες σε τρόφιμα και προϊόντα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον έλαβε επίσης το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Excellence in Employer Branding, για τη δράση «Εξελισσόμαστε και κερδίζουμε μαζί στην Νέα Εποχή», μέσα από την οποία ανέδειξε την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία στον τρόπο συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών στη διάρκεια της πανδημίας, δίνοντας αξία στις εμπειρίες και στο δικό τους προσωπικό ταξίδι, όπως και εκείνοι δίνουν αξία κάθε μέρα στον οργανισμό. Η εταιρεία σχεδίασε και υλοποίησε δύο φάσεις της καμπάνιας Employer Branding, παρουσιάζοντας την αντιπροσωπευτική και αυθεντική εικόνα του εργασιακού της περιβάλλοντος, έχοντας ως προτεραιότητα να ενισχύσει τη δέσμευση των εργαζομένων της, την κατανόηση εξωτερικά της εταιρικής κουλτούρας και την προσέλκυση νέων ταλέντων.

Τέλος, η εταιρεία απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Most Valuable HR Team, για την πρωτοβουλία Παραμένουμε Ενωμένοι για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης συνθήκης της πανδημίας, επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά, με προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων της. Η ομάδα HR της Coca-Cola Τρία Έψιλον από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στις ομάδες στηρίζοντας σε όλα τα επίπεδα τη λειτουργία τους με σκοπό την ασφάλεια όλων με υψηλά πρότυπα και την προσαρμογή του τρόπου λειτουργίας στην αγορά, στα εργοστάσια και στα γραφεία, ώστε να στηρίξει απρόσκοπτα τις ανάγκες της κοινωνίας και των καταναλωτών.

Ακολουθήστε μας στο Google news
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η Nova και ο Δήμος Αθηναίων ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια Αθήνα πιο πράσινη
Ενώνοντας δυνάμεις με τον Δήμο Αθηναίων, η Nova χρηματοδότησε την κατασκευή, καθώς και τη συντήρηση για τους πρώτους έξι μήνες, δύο πάρκων τσέπης. Με...
Η Nova και ο Δήμος Αθηναίων ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια Αθήνα πιο πράσινη
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Alpha Bank: Επιχειρηματικότητα με το βλέμμα στην κοινωνία και το περιβάλλον
Διάκριση για την Alpha Bank, που με τα προϊόντα και τις δράσεις προωθεί έμπρακτα την πράσινη ενέργεια, αποτελεί η ένταξή της στη λίστα “Change the...
Alpha Bank: Επιχειρηματικότητα με το βλέμμα στην κοινωνία και το περιβάλλον
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Το MoU μεταξύ Ελλάδας Αιγύπτου δημιουργεί ευκαιρίες για νέες στρατηγικές συμφωνίες της ΔΕΠΑ Εμπορίας
Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου που «κλείδωσε» στο περιθώριο της 6ης υπουργικής συνόδου  του Φόρουμ Φυσικού Αερίου της...
Το MoU μεταξύ Ελλάδας Αιγύπτου δημιουργεί ευκαιρίες για νέες στρατηγικές συμφωνίες της ΔΕΠΑ Εμπορίας
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η Κωτσόβολος συμμετείχε για 3η συνεχή χρονιά στο SingularityU Greece Summit 2021
Στις 23 και 24 Νοεμβρίου, το SingularityU Greece Summit 2021 φιλοξένησε διακεκριμένους ηγέτες, opinion leaders από όλον τον κόσμο και πρωτοπόρους...
Η Κωτσόβολος συμμετείχε για 3η συνεχή χρονιά στο SingularityU Greece Summit 2021
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου Κρήτης
Σε πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίησε η Διοίκηση της Εθνικής στην Κρήτη, η Γενική Διευθύντρια της Τράπεζας Χριστίνα Θεοφιλίδη, επισκέφτηκε το...
Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου Κρήτης

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας