• Αθήνα
  Αίθριος καιρός
  25°C 21.6°C / 24.8°C
  0 BF
  61%
 • Θεσσαλονίκη
  Αίθριος καιρός
  22°C 21.6°C / 21.6°C
  3 BF
  60%
 • Πάτρα
  Ελαφρές νεφώσεις
  19°C 19.0°C / 21.0°C
  0 BF
  79%
 • Ιωάννινα
  Αραιές νεφώσεις
  15°C 14.9°C / 14.9°C
  1 BF
  94%
 • Αλεξανδρούπολη
  Αραιές νεφώσεις
  18°C 17.9°C / 17.9°C
  3 BF
  72%
 • Βέροια
  Σποραδικές νεφώσεις
  18°C 18.0°C / 21.0°C
  1 BF
  62%
 • Κοζάνη
  Σποραδικές νεφώσεις
  14°C 14.4°C / 14.4°C
  0 BF
  72%
 • Αγρίνιο
  Σποραδικές νεφώσεις
  19°C 18.6°C / 21.6°C
  1 BF
  87%
 • Ηράκλειο
  Αίθριος καιρός
  24°C 23.8°C / 23.8°C
  2 BF
  88%
 • Μυτιλήνη
  Ελαφρές νεφώσεις
  23°C 16.9°C / 22.9°C
  1 BF
  68%
 • Ερμούπολη
  Αίθριος καιρός
  27°C 23.1°C / 27.8°C
  1 BF
  41%
 • Σκόπελος
  Αίθριος καιρός
  26°C 23.6°C / 25.7°C
  0 BF
  50%
 • Κεφαλονιά
  Ελαφρές νεφώσεις
  20°C 19.9°C / 19.9°C
  0 BF
  94%
 • Λάρισα
  Ελαφρές νεφώσεις
  17°C 16.9°C / 20.5°C
  0 BF
  77%
 • Λαμία
  Αραιές νεφώσεις
  20°C 20.5°C / 20.5°C
  1 BF
  56%
 • Ρόδος
  Ελαφρές νεφώσεις
  24°C 18.8°C / 23.8°C
  2 BF
  88%
 • Χαλκίδα
  Αίθριος καιρός
  22°C 21.8°C / 25.0°C
  0 BF
  68%
 • Καβάλα
  Ελαφρές νεφώσεις
  18°C 18.3°C / 18.3°C
  2 BF
  82%
 • Κατερίνη
  Αραιές νεφώσεις
  21°C 17.2°C / 21.7°C
  1 BF
  61%
 • Καστοριά
  Ελαφρές νεφώσεις
  15°C 14.8°C / 14.8°C
  1 BF
  80%

Γιατί αξίζει να επιλέξετε το City Unity College για τις σπουδές σας

 • A-
 • A+
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάθε χρόνο οι νέοι καλούνται να λάβουν μια σημαντική απόφαση που αφορά το ακαδημαϊκό τους μέλλον, μια δύσκολη και αβέβαιη διαδικασία που μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και την επαγγελματική τους πορεία. Και μπορεί η «σωστή» επιλογή σπουδών για τον καθένα να εξαρτάται από τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά του, όμως εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή του κατάλληλου εκπαιδευτικού ιδρύματος που θα προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια στους σπουδαστές, ανοίγοντας τον «δρόμο» για ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες.

Πριν, λοιπόν, αποφασίσετε την κατεύθυνση σπουδών που θέλετε να ακολουθήσετε, αξίζει να ανακαλύψετε τα προνόμια του City Unity College, που ιδρύθηκε στη χώρα μας το 1999 ως παράρτημα του City University of Seattle και από το 2012 λειτουργεί ως Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα Προπτυχιακών, Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών προγραμμάτων σπουδών.

Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους το City Unity College αποτελεί την κορυφαία επιλογή για σπουδές στη χώρα μας:

1. Γιατί το City Unity College είναι το πιο κεντρικό κολλέγιο της Αθήνας

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από το Σύνταγμα και με εύκολη πρόσβαση με όλα τα μέσα μεταφοράς, εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του City Unity College. Τηρώντας τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί από το Υπουργείο Παιδείας και τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού, το Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών διαμόρφωσε και εξόπλισε υπερσύγχρονους χώρους με αίθουσες διδασκαλίας, ειδικά σχεδιασμένα εργαστήρια, δανειστική βιβλιοθήκη, αλλά και έναν πολυχώρο-café για τους σπουδαστές και τους καθηγητές του κολλεγίου.

2. Γιατί προσφέρει Bachelors και Masters με αυξημένη ζήτηση στην αγορά εργασίας

Οι ραγδαίες αλλαγές που συντελούνται στην αγορά εργασίας, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για σίγουρες προβλέψεις για το μέλλον. Υπάρχουν, όμως, ορισμένοι κλάδοι που παρά την οικονομική κρίση των προηγούμενων ετών και τις δυσκολίες που ανέκυψαν εν μέσω της πανδημίας της COVID-19, εξακολουθούν να προσφέρουν άριστες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης. Το City Unity College προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές με σύγχρονα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε τομείς όπως η Ναυτιλία, η Πληροφορική, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, η Φυσική Αγωγή και οι Τουριστικές Σπουδές που υπόσχονται άμεση απορρόφηση στην αγορά εργασίας.

3. Για τη συνεργασία με καταξιωμένους φορείς

Το City Unity College διατηρεί μακρόχρονη συνεργασία με κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού, δίνοντας στους φοιτητές του τη δυνατότητα απόκτησης γνώσεων που βασίζονται στα προγράμματα σπουδών του εξωτερικού. Μεταξύ των πιο καταξιωμένων συνεργαζόμενων πανεπιστημιών είναι το Cardiff Metropolitan University ,  η Βουργουνδία και η Ελληνοαραβική Ναυτική Ακαδημία.

4. Για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Career Center

Μέσω του Career Center που έχει δημιουργήσει το City Unity College, παρέχονται -χωρίς οικονομική επιβάρυνση- για τους φοιτητές και αποφοίτους του, διάφορες υπηρεσίες για εύρεση εργασίας. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται ατομικές και ομαδικές συνεδρίες καριέρας, online test επαγγελματιών αξιών, προώθηση βιογραφικών σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά και συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας του CityU.

5. Για τα Διδακτορικά Προγράμματα με Διεθνείς Πιστοποιήσεις

Για την περαιτέρω επαγγελματική και ακαδημαϊκή εξέλιξη στον κλάδο της Ναυτιλίας προσφέρεται και το εξειδικευμένο PhD in the Field of Maritime Technology, Offshore and Marine Research στο πλαίσιο της λειτουργίας της Ελληνοαραβικής Ναυτικής Ακαδημίας του City unity College.
Επιπλέον προσφέρεται και Διδακτορικός τίτλος από το τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, με κατεύθυνση την Φυσική Αγωγή, τον Αθλητισμό και την Κινησιοθεραπεία. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της κινησιολογίας/κινησιοθεραπείας καθώς και εμβάθυνση στην παιδαγωγική και στην ψυχολογία.

Εκδηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας στην ιστοσελίδα https://cityu.gr και μάθετε αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών του City Unity College.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
QualityNet Foundation: διοργανώνει την Ελληνική Εβδομάδα Δράσης in Action SDGs Week 2021
Μια παγκόσμια κινητοποίηση ξεκινά με αφετηρία την Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, διεκδικώντας μια υγιή, δίκαιη και πράσινη ανάκαμψη στην...
QualityNet Foundation: διοργανώνει την Ελληνική Εβδομάδα Δράσης in Action SDGs Week 2021
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
«Νέα Γη»: Πρόγραμμα για τη μετάβαση καλλιεργητών από τον καπνό, στη στέβια
Η Παπαστράτος, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης που παρουσίασε πρόσφατα με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων της, ανακοίνωσε την...
«Νέα Γη»: Πρόγραμμα για τη μετάβαση καλλιεργητών από τον καπνό, στη στέβια

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας