Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η Hewlett Packard Enterprise επεκτείνει τις Πρωτοβουλίες της για Τηλεργασία στον Απόηχο του COVID-19

Η Hewlett Packard Enterprise επεκτείνει τις Πρωτοβουλίες της για Τηλεργασία στον Απόηχο του COVID-19

  • A-
  • A+
Η λύση HPE SimpliVity προσφέρει 50% χαμηλότερο κόστος ανά εικονικό desktop. Η πλατφόρμα HPE Nimble Storage dHCI που μεγιστοποιεί τα οφέλη VDI διατίθεται και ως υπηρεσία.

Η Hewlett Packard Enterprise (HPE) ανακοινώνει ότι η λύση HPE SimpliVity 325 Gen 10 υπερσυγκλίνουσας υποδομής (HCI) με τον νέο επεξεργαστή AMD EPYCTM 2ης γενιάς, διπλασιάζει τα εικονικά desktops που υποστηρίζονται ανά server και παρέχει στις επιχειρήσεις ως  50% χαμηλότερο κόστος ανά απομακρυσμένο υπολογιστή.
Επίσης, η HPE Nimble Storage dHCI, που κυκλοφόρησε πέρυσι, είναι τώρα διαθέσιμη και μέσω του HPE GreenLake, επιτρέποντας οι παραπάνω λύσεις να προσφέρονται με μοντέλο «pay as you go».

Σήμερα, οι επιχειρήσεις καλούνται να στρέψουν τους υπαλλήλους τους προς ένα εικονικό περιβάλλον γραφείων για να περιορίσουν την εξάπλωση του COVID-19. Αυτό θέτει νέες, επείγουσες απαιτήσεις για το IT που θα πρέπει γρήγορα να ενεργοποιήσει την εξ αποστάσεως εργασία.
Η λύση HPE SimpliVity και η πλατφόρμα HPE Nimble Storage dHCI, υπερνικούν τους περιορισμούς της παραδοσιακής υποδομής με έξυπνη διαχείριση, ενισχυμένη προστασία δεδομένων και απόδοση για την υποστήριξη κάθε εργαζομένου. Σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς, που οι δυνατότητες είναι περιορισμένες και τα κόστη πρέπει να ελέγχονται, η HPE παρέχει στις επιχειρήσεις λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν το IT τους να βελτιστοποιήσει την υποδομή του για να παρέχει ασφαλή, αξιόπιστη απομακρυσμένη πρόσβαση.

Η HPE θέτει νέα πρότυπα παραγωγικότητας εικονικού desktop με τη λύση HPE SimpliVity

Οι επιχειρήσεις χρειάζονται έναν αξιόπιστο, υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά ασφαλή χώρο εργασίας για τους υπαλλήλους που εργάζονται εξ αποστάσεως. Η λύση HPE SimpliVity συμβάλλει στην αντιμετώπιση της αυξανόμενης τηλεργασίας με μια έξυπνη software-defined HCI λύση που απλοποιεί τον χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη, τη διαχείριση και την κλιμάκωση του VDI. Σε συνδυασμό με τον νέο επεξεργαστή 2ης γενιάς Gen

AMD EPYCTM, παρέχει διπλάσια εικονικά desktops ανά server κατά μέσο όρο από οποιονδήποτε άλλο προμηθευτή HCI. Αυτό μειώνει το κόστος για κάθε εικονικό desktop κατά 50%.

Για την υποστήριξη των πρωτοβουλιών της για την τηλεργασία, η HPE ανακοινώνει:

  • Υποστήριξη λύσεων μέσω HPE GreenLake: Η πλατφόρμα HPE Nimble Storage dHCI είναι τώρα διαθέσιμη μέσω του HPE GreenLake, παρέχοντας VDI «as-a-service», Οι επιχειρήσεις πληρώνουν κάθε μήνα για ό,τι  χρησιμοποιούν, μετατρέπουν το κεφάλαιο σε λειτουργικά έξοδα και κλιμακώνουν τον υπολογισμό και την αποθήκευση on-demand.
  • Διευρυμένη υποστήριξη και κλίμακα των server: Η πλατφόρμα HPE Nimble Storage dHCI έχει προσθέσει υποστήριξη για servers HPE ProLiant DL325, DL385, DL560 και DL580 και αύξησε την κλίμακα των υποστηριζόμενων servers από 20 σε 32. Η πλατφόρμα HPE Nimble Storage dHCI επιτρέπει στους πελάτες του HPE ProLiant να μετατρέπουν τις υπάρχουσες επενδύσεις του server τους σε ένα ξεχωριστό HCI.
  • Αναβαθμίσεις λογισμικού με ένα κλικ: Η πλατφόρμα HPE Nimble Storage dHCI έχει ενοποιήσει τις αναβαθμίσεις λογισμικού για server firmware, hypervisor και λογισμικό αποθήκευσης, εξοικονομώντας χρόνο παραγωγικότητας του ΙΤ και μειώνοντας τον κίνδυνο των αναβαθμίσεων. Οι αναβαθμίσεις μπορούν να πραγματοποιούνται απευθείας στο VMware vCenter.  

Οικονομικές Προσφορές για τη Διαχείριση Ταμειακών Ροών

Εκτός από τις πρόσφατα αναγγελθείσες νέες διαμορφωμένες λύσεις VDI, οι σημερινές HCI προσφορές για VDI υποστηρίζονται μέσω των HPE Financial Services, που μπορούν να συμβάλλουν στην ελάφρυνση ενός μέρους της πίεσης που γίνεται αισθητή από τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο καθώς βρίσκονται σε ένα αβέβαιο επιχειρηματικό κλίμα. Οι HPE Financial Services μπορούν να βοηθήσουν στην αποδέσμευση κεφαλαίων από υπάρχουσες υποδομές, στην αναβολή πληρωμών και στην παροχή pre-owned τεχνολογίας. Ως μέρος των καινοτόμων δομών χρηματοδότησης για τη μείωση των ταμειακών διαθέσιμων πληρωμών κατά τη διάρκεια της αβεβαιότητας, οι πελάτες των HPE SimpliVity και Nimble dHCI μπορούν να μεταθέσουν τις πληρωμές τους έως και 180 ημέρες ώστε να διατηρηθεί η ρευστότητά τους.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ψηφιακό εργαλείο για την αξιολόγηση της αειφορικής επίδοσης του χαρτοφυλακίου από το ΤΑΙΠΕΔ
Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και την...
Ψηφιακό εργαλείο για την αξιολόγηση της αειφορικής επίδοσης του χαρτοφυλακίου από το ΤΑΙΠΕΔ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
H Celestyal Cruises παρατείνει την αναστολή των κρουαζιέρων της μέχρι τις 30 Ιουλίου 2020
Μόλις πρόσφατα, η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η τουριστική περίοδος της χώρας θα επανεκκινήσει σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες, με την...
H Celestyal Cruises παρατείνει την αναστολή των κρουαζιέρων της μέχρι τις 30 Ιουλίου 2020
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
FrieslandCampina Hellas: «Φροντίδα και Αγάπη» από τη μία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη
Η FrieslandCampina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ, σε αυτή την πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώνουμε όλοι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθησης, από την πρώτη...
FrieslandCampina Hellas: «Φροντίδα και Αγάπη» από τη μία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
PwC Ελλάδας: Απολογισμός Βιωσιμότητας για τα έτη 2018 - 2019
Η στρατηγική της PwC Ελλάδας για την Εταιρική Υπευθυνότητα, ο θετικός αντίκτυπος των υπηρεσιών και τα αποτελέσματα της συμμετοχής των ανθρώπων της...
PwC Ελλάδας: Απολογισμός Βιωσιμότητας για τα έτη 2018 - 2019
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
PIAGGIO GROUP: Η Ευρωπαϊκή Ένωση προστατεύει τη μοναδικότητα της Vespa
Ο Όμιλος Piaggio (PIA.MI) ανακοίνωσε ότι το Τμήμα Ακυρώσεων του Γραφείου Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) κήρυξε άκυρο το σχέδιο...
PIAGGIO GROUP: Η Ευρωπαϊκή Ένωση προστατεύει τη μοναδικότητα της Vespa

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας