Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η P&G αναβαθμίζει τις καθημερινές εμπειρίες των καταναλωτών στο Consumer Electronics Show 2020

Η P&G αναβαθμίζει τις καθημερινές εμπειρίες των καταναλωτών στο Consumer Electronics Show 2020

  • A-
  • A+
Η Oral-B & τα Pampers, μεταξύ άλλων brands, κέρδισαν τις εντυπώσεις με καινοτομίες που φέρνουν το μέλλον στο παρόν.

Η εταιρεία Procter & Gamble επιστρέφει στο CES 2020, μεταξύ άλλων κορυφαίων εταιρειών από όλο τον κόσμο, για να παρουσιάσει τη μοναδική ικανότητά της να συνδυάζει τη βαθιά γνώση των αναγκών των καταναλωτών με τις τεχνολογικές καινοτομίες, για την ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων που εξελίσσουν τις καθημερινές εμπειρίες τους.

“Προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητα ευκολότερη και πιο ευχάριστη, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας", δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος David Taylor, συμπληρώνοντας ότι: "Στο πλαίσιο του CES μας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε εμπειρίες που επαναπροσδιορίζουν τις προσδοκίες των καταναλωτών σε σχέση με τα προϊόντα που χρησιμοποιούν καθημερινά".

Από το 2019 που ξεκίνησε τη λειτουργία του, τόσο το «επιστημονικό εργαστήρι» P&G LifeLab όσο και τα προϊόντα της Procter & Gamble, έχουν αποσπάσει πλήθος διακρίσεων, τόσο από το κοινό όσο και από τους συντάκτες που παραβρέθηκαν, ενώ παράλληλα το περιοδικό “Exhibitor” τo κατέταξε μεταξύ των «20 κορυφαίων εκθεσιακών κέντρων της έκθεσης».

Ανάμεσα στα brands που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν τα ακόλουθα:

  • Η Oral-B iO αποτελεί ένα μνημειώδες άλμα στην καινοτόμο τεχνολογία της στοματικής φροντίδας που έχει επανασχεδιαστεί από μέσα προς τα έξω και διαθέτει μαγνητική κίνηση, χωρίς τριβή, που κατανέμει την ενέργεια ομοιόμορφα στο βουρτσάκι, δημιουργώντας επαναστατικές μικρο-δονήσεις με αποτέλεσμα μια ομαλή, σχεδόν επαγγελματική, εμπειρία καθαρισμού
  • Τα Pampers παρουσίασαν την τεχνολογία Lumi, ένα επαναστατικό ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας που συνδυάζει δεδομένα που αποτυπώνονται σε πραγματικό χρόνο, βοηθώντας έτσι τους γονείς να «προβλέψουν» τις ανάγκες του μωρού τους.
  • Το RollBot της Charmin, το πρώτο στην κατηγορία του ρομπότ, το οποίο με μια μόνο εντολή από το smartphone μέσω Bluetooth, φέρνει ένα καινούριο ρολό χαρτιού, σε αντικατάσταση του προηγούμενου που μόλις τελείωσε.
  • AIRIA, το πρωτοποριακό αρωματικό χώρου το οποίο, μέσω ειδικής τεχνολογίας, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα εκλεπτυσμένα αρώματα που διαχέει, σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.
  • Το σύστημα φροντίδας του δέρματος Opte, ο πρώτος εξατομικευμένος φορητός εκτυπωτής inkjet που σκανάρει, εντοπίζει και διορθώνει τις ατέλειες βελιώνοντας την όψη του δέρματος, για να αναδείξει τη φυσική ομορφιά, καθημερινά.
  • Το Heated Razor από τη GilletteLabs, είναι η νέα μηχανή ξυρίσματος, η οποία μέσω της καινοτόμου θερμαινόμενης ράβδου που διαθέτει, ενεργοποιεί και παράγει άμεση θερμότητα, προσφέροντας αίσθηση περιποίησης αντίστοιχη με αυτή μιας ζεστής πετσέτας, σε όλη τη διάρκεια του ξυρίσματος.

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της P&G, David Taylor αναφερόμενος στην παρουσία των brands στο P&GLifeLab, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Παρουσιάσαμε εδώ τους τρόπους με τους οποίους η P&G δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους καταναλωτές αλλά και για τους συνεργάτες, λειτουργώντας με την ίδια ταχύτητα και ευελιξία που λειτουργεί μια startup, που τροφοδοτείται όμως με περισσότερα από 180 χρόνια παγκόσμιας επιχειρησιακής τεχνογνωσίας».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, η εταιρεία ήρθε σε επαφή με καταναλωτές, πελάτες και πιθανούς συνεργάτες στο δρόμο της καινοτομίας, γιατί πεποίθηση της P&G είναι ότι η συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων είναι βασική προϋπόθεση για την εξέλιξη. Επιπλέον, η P&G Ventures, θα φιλοξενήσει στο καινούριο στούντιο της εταιρείας, το “P&G Ventures Innovation Challenge”, τον ετήσιο διαγωνισμό που διοργανώνει για την ανάδειξη της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

“Θέλουμε να συνεχίσουμε να ηγούμαστε των εξελίξεων, καθώς εμείς οι ίδιοι ανεβάζουμε τον πήχη", δήλωσε η Kathy Fish, Γεν. Διευθύντρια Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας. “Αγκαλιάζουμε και προωθούμε νέες προσεγγίσεις ως προς την καινοτομία, ώστε να είμαστε όλο και πιο ευέλικτοι και αποτελεσματικοί. Θέλουμε να παραμένουμε στη συνείδηση των καταναλωτών ως φορείς καινοτομίας και για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε τη δική τους συνεργασία και συμμετοχή στην υλοποίηση νέων ιδεών».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις καινοτομίες που παρουσιάστηκαν από το P&G LifeLab μπορείτε βρείτε στο www.PGLifeLab.com

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Το ArGOODaki των Goody’s Burger House μοίρασε αγάπη για ακόμα μια χρονιά στηρίζοντας τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
Κατά τη διάρκεια σχετικής τελετής στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα, η ομάδα των Goody’s Burger House παρέδωσε υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την...
Το ArGOODaki των Goody’s Burger House μοίρασε αγάπη για ακόμα μια χρονιά στηρίζοντας τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η Lidl Ελλάς «κορυφαίος εργοδότης» σε Ελλάδα και Ευρώπη για 4η συνεχόμενη χρονιά
Η διάκριση αυτή επιδεικνύει την αφοσίωση της εταιρίας στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και αποδεικνύει επάξια τον λόγο που συγκαταλέγεται ανάμεσα...
Η Lidl Ελλάς «κορυφαίος εργοδότης» σε Ελλάδα και Ευρώπη για 4η συνεχόμενη χρονιά
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Πανευρωπαϊκή πρωτιά από την Ευρωκλινική Αθηνών: Ολική αρθροπλαστική ισχίου/γόνατος χωρίς νοσηλεία
Πλέον στην Ευρωκλινική παρέχεται από την ομάδα του Δρ. Σακελλαρίου η δυνατότητα, σε ασθενείς που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ολικής...
Πανευρωπαϊκή πρωτιά από την Ευρωκλινική Αθηνών: Ολική αρθροπλαστική ισχίου/γόνατος χωρίς νοσηλεία
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
TÜV AUSTRIA: Ψηφιακή καινοτομία για τον έλεγχο και την πιστοποίηση στον αγροδιατροφικό τομέα
Ως επικεφαλής για το TÜV AUSTRIA GROUP στο έργο αυτό και με τη συμμετοχή των επιλεγμένων θυγατρικών του...
TÜV AUSTRIA: Ψηφιακή καινοτομία για τον έλεγχο και την πιστοποίηση στον αγροδιατροφικό τομέα
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η Bayer επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα των δράσεων βιωσιμότητας για το κλίμα
Ο αναγνωρισμένος οργανισμός αξιολόγησης CDP (πρώην "Project Carbon Disclosure Project") ανακοίνωσε πως η Bayer αποτελεί μία από τις κορυφαίες...
Η Bayer επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα των δράσεων βιωσιμότητας για το κλίμα
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Στην ΑΝΕΚ LINES γιορτάζει με άρωμα Κρήτης και η Ένωση Κρητών Σελίνου Αττικής " Η Έλυρος"
Η εκδήλωση φέτος ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου συγγραφέα, δημοσιογράφου και λαογράφου Γιάννη Σκουλούδη, ο οποίος μέσα από δρώμενα που πάνω...
Στην ΑΝΕΚ LINES γιορτάζει με άρωμα Κρήτης και η Ένωση Κρητών Σελίνου Αττικής " Η Έλυρος"

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας