Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η MetLife βράβευσε τους αρχιτέκτονες ενός ασφαλέστερου κόσμου

Η MetLife βράβευσε τους αρχιτέκτονες ενός ασφαλέστερου κόσμου

  • A-
  • A+
Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η ετήσια εταιρική εκδήλωση της MetLife, παρουσία όλων των συνεργατών του Agency, από κάθε σημείο της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύθηκαν οι συνεργάτες που διακρίθηκαν για την απόδοσή τους το 2018.

Με κεντρικό μήνυμα «Αρχιτέκτονες ενός ασφαλέστερου κόσμου» ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife A.E.A.Z. και Γενικός Διευθυντής MetLife Κύπρου κ. Κυριάκος Αποστολίδης συνεχάρη τους βραβευθέντες και αναφερόμενος σε σημαντικά έργα τέχνης και επιτεύγματα μίλησε για ξεχωριστούς ανθρώπους που άσκησαν τέχνη και όχι απλά ένα επάγγελμα. «Και η ασφάλιση  μπορεί να είναι τέχνη για δύο λόγους», τόνισε ο κ. Αποστολίδης. «Πρώτον αντισταθμίζει κινδύνους και συνεπώς επιτρέπει τη μόχλευση της ανθρώπινης ικανότητας και δεύτερον αλλάζει την ανθρώπινη μοίρα. Αυτό που συνδέει τους ανθρώπους που βραβεύσαμε σήμερα, πέρα από το ότι ασκούν μια τέχνη, είναι ότι δεν εκχωρούν τη μοίρα τους σε κανέναν άλλον παρά μόνο στα δικά τους χέρια και τις δικές τους ικανότητες.

Είμαστε μία εταιρεία με ιστορία 150 χρόνων, με ένα υψηλό δείκτη αξιοπιστίας που αξιολογείται με δείκτη Α3 από τη Moody’s και δείκτη Α- από τη Fitch. Δραστηριοποιούμαστε σε 46 χώρες, με ισολογισμό 4,5 τρις δολάρια και 46 δις σε αποζημιώσεις για το 2018.

Αυτό που μάς διακρίνει είναι η διαχρονική αξιοπιστία μας απέναντι στους πελάτες μας σε όλον τον κόσμο. Δεν είμαστε μια εταιρεία του μέσου όρου, αλλά μια εταιρεία με εξειδίκευση που ξέρει να ξεχωρίζει. Είμαστε πάροχοι premium εμπειριών και λύσεων που προσφέρουμε στους πελάτες μας για όλη τους τη ζωή. Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η καινοτομία, για τη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών μας, αλλά και η επένδυση σε όλους εσάς, τους ανθρώπους μας. Βρισκόμαστε εδώ χάρη στη σκληρή προσπάθεια σας. Η МеtLife είμαστε εμείς.»

Το Agency της MetLife στην Ελλάδα το μεγαλύτερο στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη!

Στην εκδήλωση παρέστη ο Επικεφαλής Face to Face Ευρώπης κ. Marcin Borowiec, ο οποίος επεσήμανε ότι η πορεία του agency στην Ελλάδα αποτελεί φωτεινό οδηγό για όλους στην Κεντρική Ευρώπη και υπογράμμισε: «Ένας από τους τέσσερις βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της МеtLife είναι η ισχυροποίηση της διανομής μας, αναγνωρίζοντας, με αυτόν τον τρόπο ότι το Agency είναι η κινητήριος δύναμη, ο νικητής των πωλήσεων μας.  Στην Ευρώπη έχουμε F2F δίκτυα και στις 15 χώρες στις οποίες βρισκόμαστε και το Agency είναι σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης και διατήρησης των θέσεων εργασίας σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη αλλά και την Πορτογαλία. Όλοι εσείς στην ελληνική ομάδα, θα πρέπει να αισθάνεστε περήφανοι γιατί το Agency στην Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο στην Περιφέρεια αυτή για τη MetLife!»

Αύξηση 10% της νέας παραγωγής της MetLife για το 2018.

Τέλος, ο  Επικεφαλής Πωλήσεων κ. Δημήτρης Βασιλειάδης έκλεισε με συνοπτική αναφορά στα αποτελέσματα και στην πορεία της εταιρείας για το 2018. Συγκεκριμένα: «Το 2018 ήταν για εμάς μία πολύ ικανοποιητική χρονιά. Μέσα σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό, ένα περιβάλλον οικονομικής αβεβαιότητας καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας και τις προκλήσεις της αγοράς και να πρωταγωνιστήσουμε για μία ακόμη χρονιά.

Το 2018 η συνολική νέα παραγωγή της εταιρείας μας ανήλθε στο ποσό των 26.2 εκ. ευρώ, αυξημένη κατά 10% σε σχέση με το 2017. Το Agency αποτέλεσε για μια ακόμα χρονιά τη «δύναμη πυρός» μας, το μεγαλύτερο κανάλι διανομής της εταιρείας. Σήμερα, βραβεύσαμε τους αρχιτέκτονες αυτής της επιτυχίας, τους καλύτερους και τις καλύτερες των καλύτερων από το δίκτυο πωλήσεων της МеtLife. Toυς συγχαίρω και τους ευχαριστώ όλους και όλες. Είμαι βέβαιος ότι με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση στους πελάτες μας θα συνεχίσουμε την  επιτυχημένη πορεία μας και το 2019.»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η Vodafone στέκεται κοντά σε όλους τους συνδρομητές της στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας
Οι συνδρομητές της Vodafone, Ιδιώτες & Επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής και καρτοκινητής που ζουν στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας, θα έχουν...
Η Vodafone στέκεται κοντά σε όλους τους συνδρομητές της στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ χορηγεί 10 Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές σπουδές σε κορυφαία Πανεπιστήμια του εξωτερικού
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ επενδύει με συνέπεια στην Εκπαίδευση, στην Έρευνα και στην Καινοτομία, υποστηρίζοντας για έβδομη συνεχή χρονιά μεταπτυχιακές...
Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ χορηγεί 10 Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές σπουδές σε κορυφαία Πανεπιστήμια του εξωτερικού
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Εθνική Τράπεζα: Στηρίζει για 2η χρονιά τους τυροκόμους μέσω της συνεργασίας με τα βραβεία WORLD CHEESE AWARDS
Στόχος της Τράπεζας, είναι πέρα από τα παραδοσιακά τραπεζικά εργαλεία, να προσφέρει προστιθέμενη αξία μέσω συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τομείς...
Εθνική Τράπεζα: Στηρίζει για 2η χρονιά τους τυροκόμους μέσω της συνεργασίας με τα βραβεία WORLD CHEESE AWARDS
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ανακοίνωση -Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
Η «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε τη συγκρότησή του σε Σώμα...
Ανακοίνωση -Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Φυσικοθεραπεία – Αποδεδειγμένα, ένας από τους βασικούς πυλώνες των Επιστήμων Υγείας
Οι φυσιοθεραπευτές μέσω των διαφόρων, επιστημονικά τεκμηριωμένων, τεχνικών και μεθόδων μπορούν να ενθαρρύνουν τη σωματική δραστηριότητα και να...
Φυσικοθεραπεία – Αποδεδειγμένα, ένας από τους βασικούς πυλώνες των Επιστήμων Υγείας

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας