Αθήνα, 35°C
Αθήνα
Αίθριος καιρός
35°C
36.3° 33.8°
5 BF
25%
Θεσσαλονίκη
Αίθριος καιρός
36°C
37.8° 33.6°
3 BF
36%
Πάτρα
Αίθριος καιρός
34°C
36.0° 33.8°
1 BF
37%
Ιωάννινα
Ελαφρές νεφώσεις
35°C
34.9° 34.9°
2 BF
34%
Αλεξανδρούπολη
Αίθριος καιρός
36°C
35.9° 35.7°
4 BF
21%
Βέροια
Αίθριος καιρός
36°C
39.0° 36.5°
1 BF
29%
Κοζάνη
Αίθριος καιρός
35°C
35.4° 32.9°
2 BF
14%
Αγρίνιο
Αίθριος καιρός
39°C
38.5° 38.5°
2 BF
14%
Ηράκλειο
Αίθριος καιρός
32°C
32.7° 31.6°
4 BF
35%
Μυτιλήνη
Αίθριος καιρός
32°C
33.5° 31.9°
4 BF
38%
Ερμούπολη
Αίθριος καιρός
30°C
30.4° 29.8°
4 BF
42%
Σκόπελος
Αίθριος καιρός
31°C
31.8° 30.7°
3 BF
66%
Κεφαλονιά
Αίθριος καιρός
32°C
31.9° 31.9°
0 BF
66%
Λάρισα
Αίθριος καιρός
36°C
38.0° 34.5°
3 BF
21%
Λαμία
Αίθριος καιρός
36°C
36.0° 34.5°
3 BF
26%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
30°C
30.8° 29.9°
4 BF
59%
Χαλκίδα
Αίθριος καιρός
35°C
36.0° 34.3°
3 BF
14%
Καβάλα
Αίθριος καιρός
35°C
35.3° 34.9°
4 BF
35%
Κατερίνη
Αίθριος καιρός
32°C
33.7° 32.0°
3 BF
59%
Καστοριά
Αίθριος καιρός
36°C
36.2° 36.2°
2 BF
15%
ΜΕΝΟΥ
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
intralot344

INTRALOT: Βάζει σε τροχιά καινοτομίας το σύστημα λοταριών της British Columbia Lottery Corporation - Οι επόμενοι στόχοι

Το LotosX Omni έχει την πρώτη ολοκληρωμένη ανάπτυξη του στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Βόρειας Αμερικής.

Ένα έργο, που χαρακτηρίζεται από την αγορά των τυχερών παιχνιδιών, ως κομβικό, ολοκλήρωσε η INTRALOT. Συγκεκριμένα, υλοποίησε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του συστήματος λοταριών της British Columbia Lottery Corporation (BCLC μεταφέροντας όλο το σύστημα σε περιβάλλον LotosX Omni στο cloud.  
Συγκεκριμένα, η ολοκλήρωση του μετασχηματισμού της λοταρίας της British Columbia Lottery  χαρακτηρίζεται ως ένα σημαντικό ορόσημο για την INTRALOT στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Βόρειας Αμερικής, καθώς είναι η  πρώτη ολοκληρωμένη ανάπτυξη του LotosX Omni στην περιοχή. Παράλληλα, καθιστά την BCLC μία από τις πρώτες λοταρίες στον κόσμο που υιοθετεί ένα πλήρως βασισμένο στο cloud σύστημα λοταριών.

Όπως αναφέρεται, το καινοτόμο οικοσύστημα LotosX Omni που έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου στο Cloud αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τις διεθνείς συνεργασίες και την ανάπτυξη της Intralot, χάρη στα μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με τον Νίκο Νικολακόπουλο, Group CEO της INTRALOT, η εταιρεία υποστηρίζει το ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού της BCLC και στηρίζει τις προσπάθειές της για βιώσιμη ανάπτυξη στο δυναμικό τοπίο των τυχερών παιχνιδιών. «Το οικοσύστημα τυχερών παιχνιδιών της INTRALOT βοηθά την BCLC να απλοποιήσει τις λειτουργίες της, να προσφέρει άριστες ψηφιακές εμπειρίες λοταρίας, να πετύχει ταχύτερο χρόνο διάθεσης στην αγορά και να βελτιστοποιήσει συνολικά την αποτελεσματικότητα» τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος.

Το σύστημα είναι πλέον "live", με τα τερματικά λοταρίας επόμενης γενιάς της INTRALOT να αναπτύσσονται στο δίκτυο λιανικής πώλησης της BCLC σε όλη την επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας. Το πρωτοποριακό οικοσύστημα LotosX Omni της INTRALOT, όπως τονίζεται, θα ενισχύσει την ικανότητα της λοταρίας να παρέχει καινοτόμες εμπειρίες που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των παικτών, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική ποιότητα των υφιστάμενων υπηρεσιών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας λαχειοφόρων αγορών.

Συνολικά έχουν αναπτυχθεί περίπου 8.000 τερματικά λοταριών σε 3.400 τοποθεσίες, εγκαθιστώντας το κορυφαίο τερματικό PhotonX της INTRALOT, καθώς και μικρότερα τερματικά και τερματικά self service, προσφέροντας μία γκάμα επιλογών στους χρήστες.

Με βάση σχετική ενημέρωση, τα τερματικά της INTRALOT αναβαθμίζουν την επικοινωνία της BCLC με τους παίκτες καθώς έχουν ενισχυμένη ασφάλεια και βελτιωμένο περιβάλλον για τον χρήστη. Επιπλέον, το εξελιγμένο σύστημα Digital Signage παρέχει στην BCLC τη δυνατότητα δυναμικής επικοινωνίας με τους παίκτες.

Η στρατηγική

Να σημειωθεί ότι στη διεκδίκηση νέων συμβολαίων στις ΗΠΑ και την Αυστραλία, αλλά και στον Καναδά και σε άλλες αγορές ενδιαφέροντος θα επικεντρωθεί η Intralot στο προσεχές διάστημα, σύμφωνα με όσα ανέφερε οστην τελευταία Γενική Συνέλευση της εταιρείας, ο  ιδρυτής και Πρόεδρός της Σωκράτης Κόκκαλης. Η επέκταση αυτή, όπως εκτιμησε, θα γίνει είτε αυτόνομα, είτε σε στρατηγική συνεργασία με εταιρεία του κλάδου ή μεγάλο χρηματοοικονομικό οργανισμό. Μάλιστα, με βάση τον κ. Κόκκαλη ο ελληνικός όμιλος θα αναζητήσει το δρόμο για μια εισαγωγή σε μια από τις δύο χρηματιστηριακές αγορές στις ΗΠΑ. «Επιδίωξη είναι να επιλέξουμε μια λύση που θα δώσει άλλο μέγεθος στον όμιλο Intralot», τόνισε ο κ. Κόκκαλης κατά την τοποθέτησή του στην πρόσφατη ΓΣ των μετόχων της εισηγμένης.

Σε ό,τι αφορά στους διαγωνισμούς – στόχους, ο Νίκος Νικολακόπουλος αφού ανέφερε,  πως ήδη έχουν προκηρυχθεί διαγωνισμοί που διεκδικεί η Intralot, σημείωσε ότι έπονται και άλλοι όπου βρίσκονται σε διαδικασία προκήρυξης. Πιο κοντά χρονικά βρίσκονται αυτοί στη Βόρεια Ντακότα, την Αυστραλία (σε φάση κατάθεσης), το Μιζούρι, του ΟΠΑΠ (VLTs), το Κεμπέκ, το Τέξας και στη Βραζιλία. «Η εταιρεία θα διεκδικήσει κυρίως έργα λοταρίας και VLT monitoring και θεωρούμε πως την ερχόμενη χρονιά θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάποια από αυτά τα έργα», σημείωσε ο κ. Νικολακόπουλος. Στην πρώτη γραμμή από άποψης σημαντικότητας για την εταιρεία βρίσκονται τα συμβόλαια στο Μιζούρι, την Αριζόνα και το Μέριλαντ.

ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Group CEO της INTRALOT

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προοπτική ενός multi-state έργου στις ΗΠΑ για fast play παιχνίδια που δίνουν τη δυνατότητα ενός ενοποιημένου τζακποτ. Η Intralot έχει ήδη υπογράψει με τρεις πολιτείες και προσδοκά σε άλλες δύο, με ορίζοντα στις 15 Σεπτεμβρίου. Για τις άλλες αγορές ανέφερε πως στην Τουρκία η θυγατρική Βilyoner σταθερά και μήνα με το μήνα αυξάνει το μερίδιο αγοράς της, στη Μαλαισία σύντομα μπαίνει σε λειτουργία το LOTOS6, στο Μαρόκο επεκτάθηκε το συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια στο λοταριακό κομμάτι, καθώς και για 1+1 με τον ΟΠΑΠ ενώ στη Washington DC και στο κομμάτι του αθλητικού στοιχηματισμού υπογράφηκε συμφωνία με τη Fan Duel για την παροχή υπηρεσιών στη λοταρία.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής CEO, Χρυσόστομος Σφάτος, τόνισε πως η στρατηγική απόφαση του ομίλου να στραφεί σε ανεπτυγμένες αγορές, έργα λοταριών και έργα τεχνολογίας απέδωσε και έχει αποτυπωθεί στα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου με αποτέλεσμα ο ισολογισμός να είναι σε πιο υγιή και στέρεη βάση.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
INTRALOT: Βάζει σε τροχιά καινοτομίας το σύστημα λοταριών της British Columbia Lottery Corporation - Οι επόμενοι στόχοι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας