Υπερθεματιστές προέκυψαν και στον διαγωνισμό της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) για τον πάροχο «Καθολικής Υπηρεσίας», που αφορά την εξυπηρέτηση των δυσπρόσιτων περιοχών με δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και άλλες διευκολύνσεις.
Στον μειοδοτικό διαγωνισμό που έγινε χθες και είχε πολλούς γύρους, την εξυπηρέτηση των «άγονων» τηλεφωνικών γραμμών ανέλαβε η υπό αναδιάρθρωση Forthnet, με τίμημα 4,93 εκατ. ευρώ.
Τις υπηρεσίες πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου και το δίκτυο των κοινόχρηστων τηλεφωνικών θαλάμων ανέλαβε ο ΟΤΕ, με συνολικό τίμημα 3,32 εκατ. ευρώ, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός φορέας που έδωσε έγκυρη προσφορά.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας