Με την απειλή στιλέτου επιχείρησε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς να παρακάμψει τη σειρά του και να εισέλθει στο κατάστημα στον Αγιο Στέφανο Αττικής την περασμένη Δευτέρα. Το περιστατικό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΥΤΠΕ) σημειώνοντας ότι ο πελάτης απείλησε την υπάλληλο υποδοχής θέλοντας να παρακάμψει τη μεγάλη ουρά πελατών, με την αντίδραση της διεύθυνσης του καταστήματος να είναι υποδειγματική και την αστυνομία να καταφτάνει αμέσως.
Ο δράστης κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και σύμφωνα με πληροφορίες η τράπεζα θα διακόψει τη συνεργασία μαζί του. «Το παραπάνω γεγονός έρχεται ως συνέπεια της βίαιης συρρίκνωσης του δικτύου των καταστημάτων, της ανησυχητικής απομείωσης του προσωπικού μέσω των αλλεπάλληλων, ψευδεπίγραφων προγραμμάτων “εθελουσίας” εξόδου - γεγονός που αποτυπώνεται εμμέσως και στους ελέγχους της Επιθεώρησης Εργασίας, όπου διαπιστώνονται σοβαρές υπερβάσεις στον ημερήσιο χρόνο εργασίας» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.
«Πέραν των φραστικών επιθέσεων από πλευράς συναλλασσόμενων, με τις οποίες έρχονται σχεδόν καθημερινά αντιμέτωποι οι συνάδελφοί μας στο δίκτυο, εξαιτίας των σχεδιασμών της Διοίκησης Μεγάλου να καταστήσει με τις επιλογές της στην πραγματικότητα μη λειτουργικά τα περισσότερα καταστήματα, το χθεσινό (σ.σ. προχθεσινό) περιστατικό στο κατάστημα Αγίου Στεφάνου έρχεται να χτυπήσει ένα πολύ ηχηρό καμπανάκι για το πού μπορούν να οδηγήσουν τέτοιες άστοχες επιλογές.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας