Μετά από 10 χρόνια αλλάζει χέρια η προεδρία της Ενωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) καθώς στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν εξελέγη πρόεδρος ο καπετάνιος Γιώργος Κουμπενάς, στέλεχος της εταιρείας κρουαζιέρας «Celestyal Cruises». Ο νέος πρόεδρος διαδέχθηκε τον Θεόδωρο Κόντε, ο οποίος μετά από τρεις θητείες στο τιμόνι της Ενωσης δεν ξαναέβαλε υποψηφιότητα παραδίδοντας τη σκυτάλη «στη νεότερη, άξια γενιά του κλάδου για να συνεχίσει το έργο για το καλό της πατρίδας μας με τόσα που μπορεί να προσφέρει στην οικονομία μας ο τομέας της κρουαζιέρας και ο θαλάσσιος τουρισμός».
Το νέο Δ.Σ. της EEKΦN είναι: πρόεδρος Γιώργος Κουμπενάς, αντιπρόεδρος (τομέα ναυτιλίας) Γεράσιμος Κανακάρης, αντιπρόεδρος (τομέα κρουαζιέρας) Γιάννης Ευσταθίου, γεν. γραμματέας Δημοσθένης Βερναρδάκης, ταμίας Βασίλης Γκαζίκας.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας