Η ατζέντα της Τρίτης 20 Μαρτίου 2018

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Ατζέντα Ηλεκτρονική ατζέντα | EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Πολιτική 

⇒ Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας, Πάνου Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται στην Τουρκία. 

⇒ Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, θα ενημερώσει στις 13:30, τους πολιτικούς συντάκτες, για τις πολιτικές εξελίξεις, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

⇒ Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οικονομία

Κοινωνία 

⇒ Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

⇒ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Αφρίν στις 6.00 μ.μ. με αφετηρία τα Προπύλαια και πορεία προς την τουρκική πρεσβεία διοργανώνουν κουρδικές οργανώσεις, με αφορμή την τουρκική εισβολή στο Αφρίν. Κλειστός από τις 16:30 ο σταθμός μετρό «Πανεπιστήμιο».

⇒  Στάση εργασίας για όλους τους συμβασιούχους στους ΟΤΑ, από τις 11.00 ως τη λήξη του ωραρίου, προκηρύσσει το Συνδικάτο ΟΤΑ, καλώντας σε πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 12.00 στην Ομόνοια, με αίτημα να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στην καθαριότητα και ταυτόχρονα η κυβέρνηση να προχωρήσει σε νομοθετική πρωτοβουλία και να μετατρέψει όλες τις συμβάσεις από ορισμένου σε αορίστου χρόνου χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

⇒Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης εξοπλισμού σηράγγων στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων από τις 08:00 έως και τις 18:30, οπότε θα σημειωθεί ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις.

Πολιτισμός​

⇒ Όλες οι συναυλίες και εκδηλώσεις στην ατζέντα της efsyncity.  

Ψυχαγωγία

 

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης

Αθλητικές μεταδόσεις

* Η σελίδα ανανεώνεται καθημερινά