Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 23-24 Ιουνίου 2018

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Ατζέντα Ηλεκτρονική ατζέντα | EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Πολιτική 

⇒ Το Σάββατο, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ, με θέμα την έγκριση της μελέτης: Δοκίμιο Ιστορίας του ΚΚΕ περίοδος 1918 - 1949.

⇒ Στην Κρήτη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Το Σάββατο θα επισκεφθεί τον οδικό άξονα Αγία Βαρβάρα - Απομαρμά, για να κάνει αυτοψία της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού.

⇒ Προεδρικές και βουλευτικές εκλογές την Κυριακή στην Τουρκία. 

⇒ Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η «μίνι» σύνοδος επτά χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αντικείμενο το μεταναστευτικό ζήτημα. 

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει  επίσκεψη στο Λονδίνο, το διάστημα 25 έως 27 Ιουνίου. Tη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 16.00 τοπική ώρα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων & Μεγάλης Βρετανίας, κ. Γρηγόριο, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (18.00) θα συναντηθεί με νέους Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται στο Λονδίνο, στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου. Την Τρίτη 26 Ιουνίου o Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την Πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας Theresa May (16:00) στη Downing Street. Αργότερα θα συναντηθεί με τον Αρχηγό του Εργατικού Κόμματος, Jeremy Corbyn. Τέλος, την Τετάρτη 27 Ιουνίου, στις 14.00, ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο London Business School.

Οικονομία

Κοινωνία

⇒ Η «Γιορτή αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς για τους πρόσφυγες του Λαυρίου» εντός του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων (Δανουκάρα 1, Λαύριο, 7:00-22:00) το Σάββατο με είσοδο ελεύθερη. Θα έχετε την ευκαιρία ν’ ακούσετε ζωντανή κούρδικη μουσική, ενώ παράλληλα θα γίνει η παράδοση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν σε 15 και πλέον σημεία σε όλη την Αττική. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει με τρόφιμα (ρύζι, μακαρόνια, ηλιέλαιο, αλεύρι, όσπρια, ζάχαρη, τσάι, φρυγανιές, πλιγούρι, πελτές, γάλατα μακράς διάρκειας, βρεφικά γάλατα 1ης και 2ης ηλικίας), είδη προσωπικής υγιεινής (παιδικές πάνες για όλες τις ηλικίες, μωρομάντιλα, σερβιέτες, σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σφουγγάρια), καθαριστικά γενικής χρήσης και απορρυπαντικά.

 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στην Αθήνα και την Καλλιθέα, λόγω διεξαγωγής αγώνων δρόμου 10χλμ, 6χλμ. και 1.000μ. στο πλαίσιο της δράσης «SNF RUN - Τρέχοντας προς το μέλλον».

Πολιτισμός​

Όλες οι συναυλίες και εκδηλώσεις στην ατζέντα της efsyncity.  

Ψυχαγωγία

 

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης

Αθλητικές μεταδόσεις

* Η σελίδα ανανεώνεται καθημερινά