«Εδώ μέσα θα καείτε όλοι» φέρεται να είπε ένας από τους άγνωστους που πέταξαν μολότοφ τη νύχτα σε πιτσαρία της Θεσσαλονίκης, επί της οδού 25ης Μαρτίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival, οι δύο δράστες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πραγματοποιήσαν την επίθεση την ώρα που μέσα βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και τέσσερις εργαζόμενοι πριν επιβιβαστούν σε μοτοσικλέτα και τραπούν σε φυγή.
Η βόμβα δεν έσκασε, ενώ στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο δράστες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το σημείο και η χρονική στιγμή του περιστατικού οδηγούν την αστυνομία στο συμπέρασμα πως το κίνητρο ήταν οπαδικές διαφορές.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας