Οι ελάχιστες θερμοκρασίες σήμερα το πρωί έπεσαν αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, τόσο στα ημιορεινά τμήματα της χώρας όσο και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες που κατέγραψαν οι αυτόματοι μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr (εξαιρουμένων των ορεινών καταφυγίων και χιονοδρομικών κέντρων), ήταν σε Νέο Καύκασο (-6,7 βαθμοί Κελσίου), Νευροκόπι (-6,6), Παρανέστι Δράμας (-5,5) και Μεσόβουνο Κοζάνης (-4,8).
Παράλληλα, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι πνέουν στο Αιγαίο, με τις ριπές του ανέμου στον Άγιο Ιωάννη-Πόρτο της Τήνου να φτάνουν τα 111 χιλιόμετρα την ώρα, στην Παξιμάδα Καρύστου τα 108 χλμ/ώρα, στην Πάρνηθα τα 90 χλμ/ώρα και στην Πεντέλη τα 85 χλμ/ώρα.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας