• Αθήνα
  Αίθριος καιρός
  27°C 24.8°C / 29.7°C
  1 BF
  39%
 • Θεσσαλονίκη
  Αίθριος καιρός
  28°C 25.6°C / 30.3°C
  1 BF
  37%
 • Πάτρα
  Αίθριος καιρός
  27°C 25.1°C / 30.4°C
  2 BF
  52%
 • Ιωάννινα
  Αίθριος καιρός
  29°C 27.5°C / 28.9°C
  1 BF
  18%
 • Αλεξανδρούπολη
  Αίθριος καιρός
  24°C 23.9°C / 23.9°C
  3 BF
  60%
 • Βέροια
  Αίθριος καιρός
  26°C 25.0°C / 29.6°C
  2 BF
  16%
 • Κοζάνη
  Αίθριος καιρός
  27°C 26.8°C / 27.4°C
  1 BF
  10%
 • Αγρίνιο
  Αίθριος καιρός
  27°C 23.6°C / 28.6°C
  2 BF
  28%
 • Ηράκλειο
  Αίθριος καιρός
  23°C 22.7°C / 24.9°C
  3 BF
  75%
 • Μυτιλήνη
  Αίθριος καιρός
  24°C 23.9°C / 23.9°C
  2 BF
  64%
 • Ερμούπολη
  Αίθριος καιρός
  24°C 22.9°C / 25.2°C
  3 BF
  43%
 • Σκόπελος
  Αίθριος καιρός
  23°C 22.6°C / 22.7°C
  1 BF
  68%
 • Κεφαλονιά
  Αίθριος καιρός
  25°C 24.9°C / 25.9°C
  4 BF
  57%
 • Λάρισα
  Αίθριος καιρός
  30°C 25.5°C / 29.9°C
  3 BF
  20%
 • Λαμία
  Αίθριος καιρός
  27°C 25.5°C / 28.5°C
  2 BF
  21%
 • Ρόδος
  Αίθριος καιρός
  26°C 24.8°C / 26.0°C
  2 BF
  39%
 • Χαλκίδα
  Αίθριος καιρός
  28°C 25.0°C / 29.9°C
  3 BF
  23%
 • Καβάλα
  Αίθριος καιρός
  23°C 22.7°C / 24.3°C
  0 BF
  67%
 • Κατερίνη
  Αίθριος καιρός
  28°C 25.7°C / 31.1°C
  2 BF
  41%
 • Καστοριά
  Αίθριος καιρός
  28°C 27.8°C / 27.8°C
  2 BF
  10%

O πατέρας του Σαχζάτ Λουκμάν για τις φυλακίσεις πρώην και νυν χρυσαυγιτών

 • A-
 • A+
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η φυλάκιση ξανά του Στεργιόπουλου και του Λιακόπουλου, των δύο δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν, μαζί με τους άλλους 36 καταδικασθέντες για διεύθυνση και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, είναι μια πράξη που γέμισε ανακούφιση τους γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν, Χαντίμ Χουσείν και Σουγκράν Μπίμπι.

Σε επικοινωνία με την ΚΕΕΡΦΑ η Σουγκράν Μπίμπι και ο Χαντίμ Χουσείν προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση:
«Η απόφαση του δικαστηρίου να στείλει φυλακή τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και του παιδιού μας, του Σαχζάτ Λουκμάν δεν μπορεί να αποκαταστήσει την μεγαλύτερη αδικία, την αφαίρεση της ζωής δύο νέων εργατικών παιδιών. Ο πόνος είναι χαραγμένος στην καρδιά μας που εξακολουθεί να πονάει. Είναι μεγάλη ανακούφιση ότι οι δολοφόνοι του Σαχζάτ τιμωρήθηκαν με φυλάκιση ξανά. Ευχαριστούμε την ελληνική δικαιοσύνη. Ευχαριστούμε τους συμπαραστάτες μας, τους δικηγόρους μας, την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και την ΚΕΕΡΦΑ».

O πατέρας του Σαχζάτ Λουκμάν για τις φυλακίσεις των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ “Η ΕΝΟΤΗΤΑ” O πατέρας του Σαχζάτ Λουκμάν για τις φυλακίσεις των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής Η φυλάκιση ξανά του Στεργιόπουλου και του Λιακόπουλου, των δύο δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν, μαζί με τους άλλους 36 καταδικασθέντες για διεύθυνση και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, είναι μια πράξη που γέμισε ανακούφιση τους γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν, Χαντίμ Χουσείν και Σουγκράν Μπίμπι. Υπενθυμίζουμε ότι το Εφετείο άφησε ελεύθερους τους δολοφόνους , σπάζοντας την ισόβια κάθειρξη με αναγνώριση ελαφρυντικών, προκαλώντας την οργή των γονέων του. Η ΚΕΕΡΦΑ ζητά από την κυβέρνηση να χορηγήσει βίζα και άδεια διαμονής στον μεγαλύτερο γυιό της οικογένειας, τον Φευζάλ Χουσείν, ώστε να μπορέσει να εργαστεί και να βοηθήσει την πολυμελή οικογένεια στο Πακιστάν. Όποιοι επιθυμούν οικονομικά μπορούν να καταθέσουν τις ενισχύσεις τους στο λογαριασμό της μητέρας του Σαχζάτ Λουκμάν IBAN PK22MEZN0044010103480765 Σε επικοινωνία με την ΚΕΕΡΦΑ η Σουγκράν Μπίμπι και ο Χαντίμ Χουσείν προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση: “Η απόφαση του δικαστηρίου να στείλει φυλακή τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και του παιδιού μας, του Σαχζάτ Λουκμάν δεν μπορεί να αποκαταστήσει την μεγαλύτερη αδικία, την αφαίρεση της ζωής δύο νέων εργατικών παιδιών. Ο πόνος είναι χαραγμένος στην καρδιά μας που εξακολουθεί να πονάει. Είναι μεγάλη ανακούφιση ότι οι δολοφόνοι του Σαχζάτ τιμωρήθηκαν με φυλάκιση ξανά. Ευχαριστούμε την ελληνική δικαιοσύνη. Ευχαριστούμε τους συμπαραστάτες μας, τους δικηγόρους μας, την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και την ΚΕΕΡΦΑ.” Επίσης ο Χαντίμ Χουσείν απέστειλε βίντεο στο οποία αναφέρει: “Στο όνομα του μεγαλοδύναμου Θεού. Χαιρετισμούς. Θέλω να ευχαριστήσω ελληνική δικαιοσύνη που ξανά στείλανε φυλακή για έξι χρόνια τους δολοφόνους του γυιου μου. Είμαι ικανοποιημένος τώρα που άκουσα ότι 38 άτομα από Χρυσή Αυγη διέταξε το δικαστήριο να πάνε φυλακή. Γι αυτό ευχαριστώ ξανά το δικαστήριο. Μετά από αυτό θέλω αν ευχαριστήσω πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ που έτρεξε κάθε μέρα για την υπόθεση του γυιού μου και φτάσαμε να βρούμε το δίκιο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πέτρο (Κωνσταντίνου), την ΚΕΕΡΦΑ και όλα τα μέλη της που με στήριξαν τόσο πολύ καιρό. Ευχαριστώ τους δικηγόρους και όλους τους Ελληνες και Ελληνίδες. Η αγωγή για αποζημίωση που προχωρά θα μας δικαιώσει ξανά. Θέλω ο μεγάλος μου γυιός , ο Φευζάλ να πάρει νόμιμα χαρτιά στην Ελλάδα, να δουλέψει στην Ελλάδα. Θα είναι μεγάλη βοήθεια γιατί είμαστε πολύ χάλια οικονομικά.”

Posted by Κεερφα-Keerfa-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή on Friday, October 23, 2020

Επίσης ο Χαντίμ Χουσείν απέστειλε βίντεο στο οποία αναφέρει:
«Στο όνομα του μεγαλοδύναμου Θεού. Χαιρετισμούς. Θέλω να ευχαριστήσω ελληνική δικαιοσύνη που ξανά στείλανε φυλακή για έξι χρόνια τους δολοφόνους του γιου μου. Είμαι ικανοποιημένος τώρα που άκουσα ότι 38 άτομα από Χρυσή Αυγή διέταξε το δικαστήριο να πάνε φυλακή. Γι αυτό ευχαριστώ ξανά το δικαστήριο. Μετά από αυτό θέλω αν ευχαριστήσω πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ που έτρεξε κάθε μέρα για την υπόθεση του γιου μου και φτάσαμε να βρούμε το δίκιο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πέτρο (Κωνσταντίνου), την ΚΕΕΡΦΑ και όλα τα μέλη της που με στήριξαν τόσο πολύ καιρό.
Ευχαριστώ τους δικηγόρους και όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες.
Η αγωγή για αποζημίωση που προχωρά θα μας δικαιώσει ξανά.
Θέλω ο μεγάλος μου γιος , ο Φευζάλ να πάρει νόμιμα χαρτιά στην Ελλάδα, να δουλέψει στην Ελλάδα. Θα είναι μεγάλη βοήθεια γιατί είμαστε πολύ χάλια οικονομικά
».

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
«Δεν είμαι χρυσαυγίτης, το πιστοποιεί και ο Τσακανίκας»
Με την απολογία του Διονύση Λιακόπουλου για την κατηγορία ένταξης σε εγκληματική οργάνωση ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
«Δεν είμαι χρυσαυγίτης, το πιστοποιεί και ο Τσακανίκας»
Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Αμετανόητος και θρασύς ο φονιάς του Λουκμάν
Ο Χρήστος Στεργιόπουλος, φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Πακιστανού μετανάστη, απολογήθηκε χθες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, με τα εξής κυνικά λόγια: «Αν ήθελα να του κάνω κάτι περισσότερο, θα...
Αμετανόητος και θρασύς ο φονιάς του Λουκμάν
Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Η ερευνητική δημοσιογραφία απέναντι στον ναζισμό και το έγκλημα
Η «Εφ.Συν.» από το πρώτο της φύλλο αναζητούσε τον τρόπο για τη θεσμική αντιμετώπιση της ναζιστικής εγκληματικής βίας. Στο ειδικό αυτό ένθετο έχουμε επιλέξει χαρακτηριστικά δημοσιεύματα για τη Χρυσή Αυγή.
Η ερευνητική δημοσιογραφία απέναντι στον ναζισμό και το έγκλημα
Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Φυγοδικούν οι χρυσαυγίτες για την επίθεση στη «Φαβέλα»
Ενταλμα σύλληψης για τους Σωτήρη Δεβελέκο και Ακη Θεοδώρου που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά των πέντε ατόμων στον ελεύθερο χώρο του Πειραιά.
Φυγοδικούν οι χρυσαυγίτες για την επίθεση στη «Φαβέλα»

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας