Το 24ωρο «ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε» συνέδριο του ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και νέα απογοήτευση σε στελέχη και μέλη του κόμματος, που βλέπουν τους φόβους τους για μια παντελώς απαξιωμένη διαδικασία να επιβεβαιώνονται.
Χαρακτηριστικά είναι όσα μετέφεραν στην «Εφ.Συν.» συνεργάτες του Παύλου Γερουλάνου, οι οποίοι σχολίαζαν: «Δεν αξίζει στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στην πορεία της προέδρου, ούτε σε κανένα στέλεχος, σε κανέναν μας, τέτοιο συνέδριο-ημερίδα. Κάτι πρέπει να γίνει. Και θα γίνει. Η δημοκρατία είναι πάντα η απάντηση».
Η συνέχεια στις 23 Νοεμβρίου...
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας