Ούτε τραυματισμοί ούτε φθορές ούτε προσπάθεια κατάληψης του διοικητηρίου.
Ένας μεγάλος συνηθισμένος καβγάς μεταξύ κρατουμένων έληξε την ώρα που τα ΜΜΕ του τρόμου έδιναν την «είδηση» και πολλοί άλλοι έσπευσαν να αναμεταδώσουν χωρίς να μπουν στον κόπο να διασταυρώσουν τις πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη.
Επεισόδια που παλιότερα έληγαν όπως και τώρα, χωρίς να δίνεται δυσανάλογη έκταση, σήμερα υπηρετούν γάντι όσους όψιμα θέλησαν να δαιμονοποιήσουν τον νέο Ποινικό Κώδικα.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας